2021 legfontosabb kérdése

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2021.01.10 | IF BUSINESS CLASS | Olvasási idő: 3 perc
2021 legfontosabb kérdése

2021. január 14-én IF BUSINESS CLASS #BIZALOM konferencia. Egy nap, amit egyedülálló módon 2021 legfontosabb kérdésének szentelünk.

Már csak néhány nap és beköltöztetjük a nappalidba az online konferenciák új generációját egy olyan témával, ami 2020 után a legfontosabb lesz az emberi és üzleti világban.

Hogyan lehet tervezni, együttműködni, túlélni egy folyamatosan változó világban?

Elismert vállalkozókkal, cégvezetőkkel, sőt, történész, kommunikációs szakértő és szervezetfejlesztő segítségével keressük erre a kérdésre a választ az üzletemberek, vállalkozók, fejlődni vágyó szakemberek találkozóján, amit január 14-én egyedülálló módon a bizalomnak szentelünk.

Bizalom nélkül nincs siker, nincs tervezhető jövő

Inspiráló történetek, kézzelfogható eszközök, értékes network – az IF BUSINESS CLASS klub három legfőbb alappillére, amelyekre a #BIZALOM konferencia programja is épül. Hallgass inspiráló előadásokat a hazai üzleti világ ikonikus alakjaitól, cserélj digitális névjegykártyát a konferencia résztvevőivel és kérdezz élőben az előadóktól!
[su_note note_color=”#eeeeee”]

  • Hogyan legyél saját magad bástyája a válságban is – Benkő Vilmos, üzletember, befektető, coach előadása
  • Beszélgetés Gerendai Károllyal
  • Hatáskeltés és bizalmi kapaszkodók az elszigetelődésben – T. Bieniek Ildikó, nonverbális szakértő előadása
  • Beszélgetés Gazsi Zoltánnal, az Eisberg Hungary Zrt. ügyvezetőjével
  • Újratervezés Dürerrel – workshop az Art Work csapatának vezetésével
  • Bizalmon alapuló együttműködés – workshop Toldi Zsuzsanna szervezetfejlesztő vezetésével
  • A történelem nagy összeomlásai és a regenerálódás esélye – Antalffy Péter business bölcsész előadása
  • Beszélgetés Prisztavok Zoltánnal, a Kreinbacher Birtok kereskedelmi és marketing vezetőjével
    [/su_note]

Az online események nagy előnye, hogy sem a tér, sem pedig az idő nem jelent akadályt. Az előadások BUSINESS CLASS jeggyel 30 napig, FIRST CLASS jeggyel 6 hónapig visszanézhetőek lesznek. Akár egyetlen téged érdeklő előadásra is beugorhatsz irodád vagy nappalid kényelméből, értékes pihenővel megszakítva a munkát. Ki tudja, talán ott ragadsz egy kis networkingre is, és sokat érő új üzleti kapcsolatokkal gazdagabban távozol. Vagyis a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbbet veheted ki a konferenciából.

Te mit mondanál el magadról 90 másodpercben?

Az online konferenciák új generációját költöztetjük a nappalidba. Míg a nagyszínpad előadásai és a workshopok garantálják a szellemi frissességet és az élő kérdezési lehetőséget, addig az online üzleti IF BUSINESS CLASS “rapidrandi”, azaz a networking funkció segítségével kapcsolatba léphetsz a konferencia résztvevőivel. Te mit mondanál el magadról 90 másodpercben?

Vegyél részt az IF BUSINESS CLASS #BIZALOM teljes értékű online konferencián és helyezzük együtt fókuszba mindazt, ami emberileg és üzletileg számít, hogy 2021 a magunkba, az egymásba és az újrakezdésbe vetett bizalomról szóljon.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!