Megjöttek az új kormányrendelet szerinti kölcsönök

új személyi kölcsön online

Elsőként az OTP Bank, a K&H Bank és a Takarékbank kínálja az 5,9 százalékos személyi kölcsönt.

Hétfőtől elérhető az 5,9 százalékos THM-mel ellátott személyi kölcsön az OTP Banknál, a K&H Banknál és a Takarékbanknál – derül ki a bankok hirdetményeiből. A Bank360.hu szakportál szerint napokon belül várható a többi pénzintézet hitelajánlata is, amelyről elsőként értesülhetnek az érdeklődők feliratkozva a Bank360.hu személyi kölcsön értesítőjére.

Az OTP Banknál legfeljebb 5 millió forintot lehet igényelni 24 – 60 hónapos futamidővel. A banknál száz százalékban online is igényelhető ilyen kölcsön, amennyiben az igénylő rendelkezik OTPdirekt regisztrációval.

A K&H Banknál az új kölcsön 300 ezer és 5 millió forint között igényelhető szabad felhasználással, 10 millió forintig pedig ingatlanvásárlásra és felújításra fordítható a felvett összeg. Magasabb jövedelmi elvárások teljesítésével céltól függetlenül 1 millió forint az alsó határ. Szabad felhasználásra legfeljebb 7 millió forintot, autóvásárlásra 8 millió forintot, lakásfelújításra vagy vásárlásra pedig 10 millió forint igényelhető. A K&H Banknál is lehetséges a 100 százalékban online történő hiteligénylés, a futamidő pedig 2 és 7 év között lehet.

A Takarékbanknál 200 ezer és 8 millió forint között igényelhető az új kormányrendelet szerinti kölcsön 3 és 7 év közötti futamidővel. Egyelőre nincs információ arról, hogy a Takarékbanknál lehetséges-e az online igénylés.

Mennyire kedvező az új személyi kölcsön?

5,9 százalékos THM mellett 5 éves futamidőre felvett 2 millió forintnál a törlesztőrészlet körülbelül 38 387 forint havonta, a teljes visszafizetendő összeg pedig 2 303 220 forint (banki kalkulációs képlet alapján minimálisan eltérhet) a Bank360.hu kalkulációi szerint.

Ez is érdekelhet: 3 racionális pénzügyi lépés, amit most te sem spórolhatsz meg

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!