Párkapcsolat

szex - magas vérnyomás - online férfimagazin

Ellaposodott párkapcsolat: hogyan ébreszd fel újra a vágyat?

Az érzéki élvezetek egyike a legkifinomultabb örömforrásoknak. A szexualitás elmélyíti a kapcsolatot érzelmileg, erősíti a köteléket fizikai szinten, nem utolsó sorban pedig fokozza az oxitocin és dopamin szintjét, hozzájárul az egészséghez, az egészséges önértékeléshez és a boldogsághoz is.

mikorstressz - stressz - mentális erő

A házasság lehet a munkahelyi kiégés ellenszere?

A kiégés a kezeletlen munkahelyi stressz következménye: egy tünetegyüttes, mely a folyamatosan magas elvárások és az örökös teljesítménykényszer következtében alakul ki. De vajon csökkenthető-e a burnout szindróma kockázata akkor, ha a társas kapcsolataink kiegyensúlyozottak?

Jonah Hill - mentális erő - párkapcsolat 2023

Úgy tűnt, Jonah Hill rendben van

Nemrég Jonah Hill látványos fogyásával, és a pandémia során felvett új hobbija, a kerámiakészítés kapcsán foglalkozott vele sokat a média, most azonban volt párkapcsolata, és az abban tanúsított, igencsak megkérdőjelezhető viselkedése kapcsán foglalkozik vele a sajtó.

párkapcsolat - ellentétek vonzzák egymást

Felejtsd el, hogy az ellentétek vonzzák egymást

Az ősi bölcsességek idővel számos esetben visszaigazolást nyernek, vannak azonban olyan közmondások, amelyeket nyugodtan el lehet venni. A párkapcsolati szakértő szerint ilyen például az is, hogy az ellentétek vonzzák egymást.