szex

legnépszerűbb szexpozíciók

Minden, amit a G-pontról tudni akartál

Az intimitás finom művészete, az előjáték a párok között széles skálán mozog, kezdve a gyengéd simogatásoktól egészen az orális izgatásig. Ez az idő, amikor a párok figyelmet fordítanak egymásra, megismerik egymást és fokozatosan építik fel az intimitást.

szex - magas vérnyomás - online férfimagazin

Ellaposodott párkapcsolat: hogyan ébreszd fel újra a vágyat?

Az érzéki élvezetek egyike a legkifinomultabb örömforrásoknak. A szexualitás elmélyíti a kapcsolatot érzelmileg, erősíti a köteléket fizikai szinten, nem utolsó sorban pedig fokozza az oxitocin és dopamin szintjét, hozzájárul az egészséghez, az egészséges önértékeléshez és a boldogsághoz is.

legnépszerűbb szexpozíciók

A szexuális életedtől is függ, mikor kezd romlani a memóriád

A szexualitás életünk egyik legfontosabb része. Ha szexuális elégedettséged magas, általános egészségi állapotod is javulhat. De mi a helyzet, ha nem találod az összhangot a partnereddel a hálószobában, vagy ha azon kapod magad, hogy már nem kívánod úgy a szexet, mint hajdanán?

merevedési zavar - férfi egészség - online férfimagazin

A szívinfarktus előszobája is lehet a merevedési zavar

Orvosi értelemben akkor beszélünk merevedési zavarról, ha a szexuális aktushoz szükséges merevedés vagy nem jön létre, vagy nem kellő fokú, vagy nem tartható fenn kellő ideig, és ez az állapot legalább három hónapon keresztül vagy visszatérően jelentkezik.

legnépszerűbb szexpozíciók

A jó szex kulcsa meglepőbb, mint gondolnád

A megfelelő minőségű és mennyiségű alvás nem csak a saját egészséged, mentális- és fizikális jólléted szempontjából létfontosságú, de a kapcsolat minősége, a kapcsolat egészsége szempontjából is.

legnépszerűbb szexpozíciók

Az 5 legkeresettebb szexpóz a Google szerint

A Google minden évben összeállítja a legnépszerűbb keresések listáját tematizálva, régiókra bontva, de időről időre jelennek meg listák többek között a legkeresettebb úti célokkal, vagy éppen a legkeresettebb szexpozíciókkal kapcsolatban.

vazektómia - tiktok

TikTokon magyarázza el vazektómiáját ez a 23 éves srác

Ez a 23 éves amerikai srác például a TikTokon beszélt arról, hogy mennyire gyors és fájdalommentes volt a vazektómia és a tetejébe még hatékony is, ami különösen jól jön, miután az Egyesült Államokban nemrég eltörölték az abortuszhoz való alkotmányos jogot.