cikkek a tagben

sebesség


Mercedes-Benz EQG koncepció: biztosíték a jövőre

Tovább olvasom

Színház az egész világ: Cupra Formentor VZ

Tovább olvasom

Transalpina – az út, amitől minden benzinvérű beindul!

Tovább olvasom

Elektromos autózás, műszaki áruháznak tűnő műszerfalak, önvezetés…nem éppen a vezetési élmény hívószavai. Ezért igazán izgalmas az új Lotus Emira a 3,5 literes V6-os motorral, melynek teljesítményére és árára is fény derült.

Megjelent az új Fiat 500X Cabrio, mely a mediterrán életérzés megtestesítője. A gyártó még ezenfelül is emelte a tétet és a tervezőcsapat készített egy különleges kiadást, melyet a gyönyörű Capri szigete inspirált.

szuperautó - sportautó - autó - sebesség

Egyértelműen a nagy és komoly múlttal rendelkező márkák uralják az autós piacot, bármilyen árkategóriáról is legyen szó, de egyre több független műhely és garázs van, amelyek elvárásoktól és előírásoktól függetlenül alkothatnak. A szuperautók esetében ez a határok feszegetését és az elvárások túlszárnyalását jelenti. Mutatjuk, mire gondolunk!

A Müncheni Autószalon valószínűleg sok benzinvérű társam lelkivilágát felzaklatta, hiszen a kiállítás célja az volt, hogy hangsúlyozza az elektromobilitás jövőjét.

Maserati Levante Hybrid

A Maserati idén tavasszal a Shanghai Auto Show közönségének mutatta be először a Levante modell hibridizált verzióját.

Fernando Alonso - jacht - 2021

Először Rafael Nadal teniszező, most pedig a F1 pilóta, Fernando Alonso szavazott a Sunreef Yachts elektromos hajójára.

Isuzu D-Max

Öntöttvas blokk, láncos vezérlés, változó geometriájú turbó, itt ezek a hívószavak, nem a 90-60-90.

A müncheni autókiállításon debütált az új Renault 5-ös modell szériaközeli koncepciója, mely immár elektromos lesz. Ezzel egy időben ünnepli a gyártó a modell 50. évfordulóját.

Lotus Exige 410 Final Edition

Kőkemény, izzasztó, de életre szóló élményt nyújtó ritkaság egy olyan szűk rétegnek, akik még hisznek a régimódi, szervó nélküli, tizedmásodpercekért vívott küzdelemben a pályán.

Kimi Raikkonen - autó - árverés

Szeptember elején robbant a hír, hogy Kimi Räikkönen, a 2007-es F1 bajnok és legenda a szezon végével szögre akasztja a kesztyűit, és befejezi versenyzői pályafutását a Forma-1 keretében.