cikkek a tagben

Richard Branson


Richard Branson életének legextrémebb utazásához hosszú út vezetett

Tovább olvasom

Richard Branson még Jeff Bezos előtt űrtörténelmet írhat

Tovább olvasom

8 biztos tipp Richard Bransontól – Így találd meg az egyensúlyt siker és boldogság között

Tovább olvasom

Mars - NASA - jelentkezés

Érdekesség, hogy a NASA oldala szerint “kompenzáció elérhető”, tehát alapvetően a fizetség nem része a programnak – bár, ha belegondolunk, valószínűleg nem lesz túl sok lehetőségük a költekezésre a “Marson”.

Jeff Bezos - Blue Origin - első út

A napokban szó szerint beindultak a milliárdosok rakétái, ugyanis míg pár nappal ezelőtt Richard Branson tett látogatást az űrbe, most Jeff Bezost lőtték ki.

Richard Branson - Virgin Galactic - űrutazás

Kis lépés ez Richard Bransonnak, de nagy lépés a Föld milliárdosai számára, akik a sztratoszférába kirándulnának.

Richard Branson - űrutazás - 2021

“Gyerekként volt egy álmom, amikor felnéztem az égre. Most itt vagyok felnőttként egy űrhajóban és fentről csodálom a Földet. A következő generáció álmodozóinak üzenem: ha mi ezt meg tudtuk csinálni, képzeljétek el, hogy mennyi mindenre vagytok ti képesek.”

Richard Branson - űrutazás

A Virgin Galactic 70 éves alapítója is részt vesz a július 11-re tervezett űrutazáson, ezzel kilenc nappal előzné meg Jeff Bezost, aki korábbi bejelentése szerint július 20-án írt volna űrtörténelmet.

Richard Branson - Virgin Galactic - űrutazás

A Virgin Galactic 250 ezer dollárért, mintegy 74 millió forintért kínálja a 90 perces űrutazást.

Virgin Galactic - Gateway to Space

A Virgin Galactic anyavállalata a Virgin Group, amelyhez az ismert légitársaság is tartozik, az aviatika és a dizájn területén több évtizedes szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik. A Gateaway to Space elnevezésű terminált a sikeres repülési tesztek után mutatták be, a jövőben ugyanis a kereskedelmi űrhajók fedélzetén a sztratoszférán is túl repülő utasok itt várakozhatnak majd a …