cikkek a tagben

óra


Svájci precizitás és olasz stílus: Giorgio Armani órát tervez a Parmigiani Fleurierrel

Tovább olvasom

Seiko történelem: a legelső időmérőtől a modern kvarcórákig

Tovább olvasom

3 férfi karóra típus, amire biztos, hogy szükséged van

Tovább olvasom

Armani - Parmigiani

Parmigiani kimagasló szaktudásával partnerségre lépve Armani úgy tűnik, hogy ezúttal a csúcsra tör.

Jaeger-LeCoultre-Reverso-ferfi-karora

A négyszögletes art deco megfordítható óra örökségét pedig most a Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Duoface Fagliano támasztja fel.

cartier-tank-asymetrique

Aki ezt az órát viselte, arról tudni lehetett, hogy halad a korral, Bugattit vezet és ismeri Picasso és Braque munkáit, illetve szabadidejében jazzt hallgat.

Seiko - történet - férfi karóra

Még azok között is kevesen tudják, hogy a Seiko története a 19. század végén kezdődött, akik közelebbről is megismerkedtek a gyártó magasabb kategóriás Grand Seiko vonalával.

Antik óra - férfi karóra

Mire is figyelj, ha egy vadiúj időmérő helyett inkább egy patinás órát szeretnél vásárolni – szakértőnk elárulja, hogyan vegyél antik órát!

Only watch - óra - aukció

A kétévente megrendezett Only Watch példázza, hogy a luxus és jótékonyság járhat kéz a kézben. Az aukción minden alkalommal 50 különleges órát árvereznek el olyan márkáktól, mint a Patek Philippe, Jaeger-Lecoultre, Chanel és Piaget, az eladásokból befolyt összeg 99 százalékát pedig a gyermekkori izomelhalás, azaz Duchenne-féle izomdystrophia kutatására adományozzák. Az eddigi hét alkalommal 40 millió …

A man and his watch - könyv - órarajongó

Hosszú ideig az órás könyvek vagy egyetlen márkára fókuszáltak (amit sokszor maga a márka adott ki) vagy telefonkönyvszerűen összegyűjtötték a vintage órákat a gyűjtők és a kereskedők számára, esetleg a mechanikus óragyártás végeláthatatlan technológiai rejtelmeibe nyújtottak betekintést, körülbelül annyira izgalmas formában, mint egy dél-koreai híradó időjárás-jelentése. Az órás szakirodalmat hosszú időn át a különböző szaklapok …

A Breitling a küzdést és kitartást testesítette meg egy órában azok számára, akik átlépik a verseny célvonalát.

férfi karóra - férfimagazin

Órafertőzés után viszont már felesleges a „hány órára van szükséged?” kérdés…