cikkek a tagben

luxus


A Rolls-Royce megépítette minden idők legdrágább piknik kosarát

Tovább olvasom

A Bugatti megépítette minden idők legdrágább autóját

Tovább olvasom

7 luxus időmérő, amelynek mindegyikét az univerzum egy darabja teszi különlegessé

Tovább olvasom

kaviár - snobelier - 2021

Legyen szó kaviárról, prémium bonbonokról, libamáj termékekről vagy a leghíresebb champagne-házak presztízstételeiről, az áruház concierge-szolgáltatása elsősorban olyan gyártók termékeit válogatja össze, amelyeket a lokális fogyasztó egyáltalán nem, vagy csak nagyon körülményesen tudott eddig beszerezni.

szuperautó - sportautó - autó - sebesség

Egyértelműen a nagy és komoly múlttal rendelkező márkák uralják az autós piacot, bármilyen árkategóriáról is legyen szó, de egyre több független műhely és garázs van, amelyek elvárásoktól és előírásoktól függetlenül alkothatnak. A szuperautók esetében ez a határok feszegetését és az elvárások túlszárnyalását jelenti. Mutatjuk, mire gondolunk!

Maserati Levante Hybrid

A Maserati idén tavasszal a Shanghai Auto Show közönségének mutatta be először a Levante modell hibridizált verzióját.

Fernando Alonso - jacht - 2021

Először Rafael Nadal teniszező, most pedig a F1 pilóta, Fernando Alonso szavazott a Sunreef Yachts elektromos hajójára.

a világ legdrágább ételei

Mitől kerül több száz vagy több ezer dollárba egy étel? Ennek jártunk utána, és összeszedtük, mit lehet tudni a világ 12 legdrágább fogásáról.

Mercedes-Benz S-osztály hibrid

Az S 580 e megjelenésével ünnepli a Mercedes-Benz a negyedik generációs hibrid hajtásrendszerének premierjét az új S-osztályban.

Matild Palota Budapest

Az UNESCO világörökség részét képező, és Budapest egyik leglenyűgözőbb épületeként számon tartott Matild Palota minden részletre kiterjedő 5 éves átalakuláson esett át, hogy most 130 szobás luxusszállodaként köszöntse leendő vendégeit.

Maserati Ghibli Fragment

Mindössze 175 darab készül a Ghibli Operanera és Operabianca változataiból, melyek a Maserati és az utcai kultúra japán úttörője, Hiroshi Fujiwara együttműködéséből születtek.