hírek

ingatlan - ingatlanpiac 2023

13 eurócentért árulnak ingatlanokat a magyar határon

A horvát-magyar határon található Légrádon 13 eurócentért, vagyis körülbelül 50 forintnak megfelelő összegért kínálnak eladásra házakat annak érdekében, hogy növeljék a kisváros lélekszámát. A programot először 2018-ban hirdették meg, most pedig újraindították.

Reacher - sorozat - film - online férfimagazin

Új irányt szabhat a sorozatnak a Reacher 3. évada

Lee Child regényeinek hőse, a tekintélyes erejű Jack Reacher 2022-ben költözött a kisképernyőre. Az elnyűhetetlen szuperkatona vériszamos kalandjait elbeszélő tévésorozat eddig két évadot ért meg, de hamarosan jöhet a következő, melynek sztorijával kapcsolatban már több találgatás is napvilágot látott.

ingatlan - befektetés - gazdaság

2024 legnagyobb építőipari beruházásai a világban

Sivatagi felhőkarcolók, japán épületóriások, hatalmas gátak és Európa leghosszabb vízi alagútja – csupán néhány építőipari gigaprojekt, mely 2023-ban fejeződött be. Lássuk, idén melyek lesznek az iparág legfontosabb és legnagyobb volumenű beruházásai.

bozóttűz - Olaszország - Szicília - Puglia 2023

Puglia tengerpartja továbbra is lángol

Az olasz csizma sarkában található Ugento tengerpartján kiürítették a strandokat a csütörtök este is lángoló növényzet miatt, miközben Szicília tartományi elnöke arra kérte a turistákat, ne mondjanak le a szigetre való utazásról a hőség és az erdőtüzek miatt.