cikkek a tagben

BMW


Valódi meteorit darabok díszítik a BMW M850i Night Sky-t

Tovább olvasom

530 lóerővel tér vissza az új 8-as BMW

Tovább olvasom

BMW gyár Debrecen - 2019

Tavaly a BMW Group több mint 2 millió 490 ezer autót és több mint 165 ezer motorkerékpárt értékesített világszerte.

Hans Zimmer - BMW - 2019

A világ egyik legnépszerűbb zeneszerzőjének sorozatgyártásban kínált alkotásai már 2020-ban megérkeznek az utakra.

BMW M760Li

Tökéletes társ a hosszú utazások során és partner abban is, ha demonstrálni szeretnénk az erőviszonyokat.

BMW 530 MLE

A BMW Group Rosslyn-i gyárában október 8-án leplezték le az 1970-es években épült versenyautó-legenda, a BMW 530 Motorsport Limited Edition egyetlen fellelt közúti példányát, amelyet egy éven át újítottak fel.

Berlin Wall - BMW Isetta

A berlini fal leomlása után harminc évvel a BMW újra elmeséli a szabadság iránti vágy, az emberi leleményesség és a mérnöki szaktudás történetét: a „The Small Escape” című kisfilm 2019. október 2-án debütált a bajor prémiumgyártó YouTube-csatornáján és közösségimédia-felületein.

Alpina B3 Biturbo Touring

Az Alpina lerántotta a leplet az aktuális BMW 3-mas sorozat alapjaira készített legújabb modelljéről. Az Alpina B3 szokatlan módon ezúttal egy kombi – azaz a BMW terminológiájában Touring – karosszériaváltozatot jelent, ezzel kedvezve azoknak, akik egy M3-szerű családi autót szeretnének.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este a világ legritkább és legszebb autóinak szépségversenye, nem véletlen, hogy a BMW itt mutatta be idén a Marcello Gandini által tervezett klasszikus BMW Garmisch koncepcióautó modern változatát.