BMW

BMW - Rimac - elektromos autó - autóipar

Összeállt a BMW és a Rimac

Hosszú távú partnerséget jelent be a BMW Group és a Rimac Technology: a világ vezető prémiumautó-gyártója és a jövőbe mutató technológiákra összpontosító fiatal vállalat a tisztán elektromos meghajtás területén állapodott meg hosszú távú stratégiai együttműködésben.

BMW - autó - autóipar - online férfimagazin

Minden ötödik BMW sérült Magyarországon

A carVertical autóipari adatszolgáltató friss tanulmánya feltárta, hogy melyik autómárkát éri a legtöbb sérülés Magyarországon: a lista élén a BMW járművek állnak. Ez hasonló a többi ország trendjére is, azaz a BMW a leginkább sérült márka világszerte.

BMW Vision Neue Klasse X

A BMW megmutatta, hogyan képzeli a jövőt

A Neue Klasse modellgeneráció a sorozatgyártás történetében is új fejezetet nyit. A BMW Group Debrecenben épülő gyárát a legelső lépéstől kezdve a BMW iFACTORY gyártási stratégia jövőbe mutató alapelvei mentén tervezték meg.

új 4-es BMW - BMW 4-es sorozat 2024 - autó - autóipar - online férfimagazin

Még markánsabb formanyelvet kapott a BMW 4-es sorozat

A BMW 4-es Coupé és a BMW 4-es Cabrio tovább finomított formanyelvvel és új felszereltségi tételekkel frissül. A BMW 4-es sorozat így még markánsabb stílusban testesíti meg a BMW modellpalettáját jellemző vezetési élmény és sportos elegancia hamisítatlan egységét.

BMW i5 - biztonság - autó - autóipar - online férfimagazin

Az év legbiztonságosabb autója

Digitális és dinamikus, a BMW i5 képében pedig most először tisztán elektromos is: a BMW 5-ös sorozat új generációja számos területen, többek között a biztonság terén is új mércéket állít fel.