BMW

BMW - gyár - Debrecen

A BMW előre hozza a jövőt Debrecenben

Újabb bejelentés várható jövő héten a BMW debreceni beruházásával kapcsolatban, amely ezáltal még többről fog szólni, mint amit eredetileg terveztek – tájékoztatott a miniszter közleménye szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben.

bmw i4 m50 - 1972 bmw 1602

Kortárs elektromos autóként tér vissza az 1972-es BMW 1602

Jóval több, mint felvillanyozó: a BMW i4 M50 nem csupán az első tisztán elektromos meghajtású BMW M Performance modell, de egyben a BMW M divízió második olyan modellje is, amelyet a New York-i divattervező, Ronnie Fieg exkluzív különkiadás képében gondol újra – kívül és belül egyaránt.

BMW halászháló - alkatrész

Újrahasznosított halászhálókból készít alkatrészt a BMW

A tengeri halászat során keletkező hulladékokból innovatív újrahasznosítási folyamat során hozzák létre a jövő BMW modelljeiben használt karosszéria- és utastér-alkatrészeket, amelyeknek előállítása a hagyományos gyártási folyamathoz képest mintegy 25 százalékkal alacsonyabb károsanyag-kibocsátással jár.

bmw 7-es sorozat történet

45 éve a csúcson: a BMW 7-es sorozat 7 felejthetetlen generációja

A BMW 7-es sorozat az első generáció 1977-es debütálása óta jelent egyet a hamisítatlan BMW-s stílussal. A formanyelv mögött nemzedékről nemzedékre a bajor márka hagyományos vezetési élménye húzódik, modellgenerációi egymás után emelték újabb és újabb szintre a teljesítményt és a lécet.