aukció

Patek Philippe - aukció - férfi karóra - online férfimagazin

260 millió forintért kelt el a Patek Philippe első automata órája

A Patek Philippe az óragyártás csúcsa (mondhatnánk, hogy királya, de ezt a címet nyilvánvalóan egy másik márka birtokolja). Ha pedig egy első szériás automata Patek Philippe karóráról van szó, akkor az több száz millió forintot is érhet, különösen, ha az a márka egyik legfontosabb vásárlójának készült.

Michael Jordan 60 éves

Most bárki lecsaphat Michael Jordan 1991-es BMW-jére

Michael Jordan mindig is megszállottan gyűjtötte az autókülönlegességeket. Kollekciója 33 évvel ezelőtt egy BMW 850i-vel bővült, s az autót második tulajdonosa most eladásra kínálja. Egy darabka történelmet vásárol meg, aki hozzájut az ikonikus járműhöz.

Alonso - Elva - autó - aukció - online férfimagazin

Kalapács alá kerül Alonso alig használt álomautója

A 2022-ben épített Elva – mely egy limitált példányszámú széria darabja – voltaképpen teljesen új, hiszen az elmúlt egy évben csupán öt kilométert tettek meg vele. A járművet az Abu Dhabi Nagydíj alatt árverezi el a Bonhams aukciósház.

Bentley - Helmut Newton - aukció 2023

Kalapács alatt Helmut Newton egykori, 1956-os Bentley-je

A klasszikus S-Type Continental a háború utáni Bentley-k között is a legjobban gyűjthető példányok közé tartozik, október 8-án pedig valaki hazavihet egyet az 1956-ben épült modellből a Bonhams Belgiumban rendezett Zoute Sale aukción, ami ráadásul egykor az ismert fotós, Helmut Newton tulajdonában volt.

iPhone - aukció - rekord

190 ezer dollár egy iPhone-ért?

Több mint 190 ezer dollárért, az eredeti ár több mint 400-szorosáért kelt el egy amerikai árverésen egy első generációs, gyári csomagolású, kiváló állapotú 2007-es iPhone-modell.