A Liverpool egyiptomi világsztárját lenyűgözi Szoboszlai rúgótechnikája

Kovács Patrik Kovács Patrik | 2023.12.01 | Sport | Olvasási idő: 2 perc
A Liverpool egyiptomi világsztárját lenyűgözi Szoboszlai rúgótechnikája

Mohamed Szalah a Sky Sportson válaszolt a rajongók által feltett kérdésekre. A Liverpool egyiptomi játékosát magyar csapattársáról, Szoboszlai Dominikről is faggatták, s Szalah válaszában nem fukarkodott a dicsérő szavakkal.

Mohamed Szalah, a Liverpool világhírű futballistája a Sky Sportson válaszolt a rajongók által feltett kérdésekre. Egyáltalán nem meglepő, hogy a beszélgetés egy adott pontján szóba került az egyiptomi labdarúgó csapattársa, a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik is. Amikor arról faggatták, látott-e már bárkit, aki olyan erővel tudja megrúgni a labdát, mint a magyar futballista, Szalah a következőt válaszolta:

„Dominik hihetetlenül rúgja meg a labdát, talán csak Drogbát tudnám elé tenni, senki sem lő úgy, ahogyan ő tette. Amikor a Chelsea-nél voltam, és láttam, hogyan rúgja el a labdákat, az elképesztő volt, de Dominik is hihetetlen.”

Szalah emellett arra is kitért, hoy valósággal elkápráztatta Szoboszlai liverpool-i antréja, ugyanakkor óva intette a szurkolókat attól, hogy túl nagy nyomás alá helyezzék a fiatal magyar tehetséget.

„Hadd játsszon, hadd élvezze a futballt, hadd fejezze ki magát. Ne mondják róla, hogy ő a következő X.Y. Még mindig csak egy kölyök, alig néhány hónapja érkezett hozzánk. Ha jól játszik, akkor jól játszik, ennyi. Csak hadd folytassa így. A Liverpoolnál hatalmas a szurkolói elvárás a csapattal szemben, ami terhet rakhat a játékosokra” – fejtette ki álláspontját Szalah.

Amikor a Sky Sports riportere arról kérdezte az egyiptomi futballistát, hogy milyennek ismerte meg Szoboszlait magánemberként, Szalah így válaszolt: „Igazán kedves srác, nagyon nyugodt, nem akarom azt mondani, hogy kicsit fura, de tényleg egy nagyon jó srác.”

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!