Liverpool

Szoboszlai Dominik - Liverpool - Marco Rossi

Szoboszlai: nem volt nehéz dolgom

Szoboszlai Dominik, a Liverpool labdarúgócsapatának középpályása elsősorban a gólpasszt adó Conor Bradley-t dicsérte szerdán a Chelsea elleni angol bajnoki mérkőzésen fejelt találatát követően.

Szoboszlai Dominik - gól - Liverpool - futball - labdarúgás - online férfimagazin

A világ 10 legértékesebb igazolása között Szoboszlai szerződése

Tavaly az előző évihez képest 48,1 százalékkal többet, összesen 9,63 milliárd dollárt költöttek átigazolásokra a világ futballklubjai – derült ki a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség tanulmányából. Szoboszlai Dominik Lipcséből Liverpoolba történő szerződése a top 10-es lista kilencedik helyére került.

Szoboszlai Dominik - gól - Liverpool - futball - labdarúgás - online férfimagazin

Szoboszlai a hétvégén visszatérhet, Szalah hetekre kidőlt

Pepijn Lijnders, az angol labdarúgó-bajnokságban listavezető Liverpool FC másodedzője szerint Szoboszlai Dominik a hétvégén újra pályára léphet a csapatban, amelynek viszont három-négy hétig nélkülöznie kell egyiptomi csatárának, az Afrika Kupán megsérült Mohamed Szalahnak a játékát.

Sven-Göran Eriksson - sport - labdarúgás - sport - online férfimagazin

Jürgen Klopp átadja helyét Erikssonnak

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője meghívta Sven-Güran Erikssont, hogy töltsön el a csapattal egy napot – írja a CNN. A nemes gesztusra azután került sor, hogy a végstádiumban lévő legendás szakember egy interjúban elárulta, mindig is szeretett volna a Liverpool edzője lenni.