Itt az első kép a Venom 3. forgatásáról!

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2023.07.03 | Film | Olvasási idő: 2 perc
Itt az első kép a Venom 3. forgatásáról!

Venom amorf szimbiótája 1984 óta vegzálja az emberiséget. Egy szimpla földönkívüli jelmezből nőtte ki magát Pókember nemezisévé, majd az újságíró Eddie Brock sötétebbik oldalává. Valahogy úgy, ahogy azt a Sam Raimi-féle Pókember harmadik részében láthattuk 2007-ben, amely egyben el is temette a karaktert egy évtizedre Tobey Maguire hálószövőjével egyetemben.

A szókimondóra és korhatárosra vett Deadpool hatalmas sikere bizonyította, hogy van helye a képregényből menesztett, agresszív (anti)hősöknek is a szélesvásznon. Tom Hardy Dr. Jekyll és Mr. Hyde-jellegű, (egy)személyes performansza Venom címmel elég vegyes fogadtatásra talált. Pedig az ötlet egy meghasadt személyiségű, önmagával feleselő Tom Hardy-val, alapvetően jó volt, a kivitelezés azonban meg-megbicsaklott. Hardy Venomja erőltetett és hiteltelen figura lett, helyenként már-már kínos. Van, ami sosem változik. Anyagilag azonban gyümölcsözőnek bizonyult, a 855 millió dolláros globális árbevétel rögtön meg is ágyazott az amúgy is belengetett folytatásnak, majd pedig a harmadik résznek is.

A Venom 3. 2024 októberében érkezik, a forgatás azonban már tart, ahonnan most meg is érkezett az első kép.

A Venom 3. forgatásáról Tom Hardy osztotta meg az első képet (itt lehet elérni), amiben ugyanabban a jelmezben van, mint amit a Nincs hazaút végén látható stáblistás jelenetben viselt. A jelenet azzal ért véget akkor, hogy Brockból csak egy kis szimbióta maradt és eltűnt az MCU világából. Lehet, hogy ennek a cselekményszálnak a folytatására utal Hardy a képpel?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!