Nem állhat rögtön munkába Az álommeló győztese

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2023.05.13 | Üzlet & Siker | Olvasási idő: 2 perc
Nem állhat rögtön munkába Az álommeló győztese

Hat hét után véget ért Az álommeló című műsor, Keserű Balázs nyerte az egy éves, határozott idejű munkaszerződést, júniustól pedig Balogh Levente elnöki asszisztenseként folytathatja pályafutását – írja az RTL.

A finálé napján kampánybeszédében Keserű Balázs röviden összegezte a hathetes kihívást és úgy fogalmazott, szeretne az élő példaképe mellett dolgozni és Balogh Levente megbecsült kollégáinak körébe tartozni.

Az elnöki asszisztensi pozíció határozott időtartamra, egy évre szól, a bruttó 3 millió forintos fizetés mellé pedig egy felső középkategóriás autó, telefon és cafeteria is jár.

“Amekkora a dicsőség, akkora a felelősség” – mondta Balázs, aki Balogh Levente és segítői társaságában nyitotta ki az ünnepi pezsgőt.

A szerződést már aláírták, megvan az autó, a laptop és a névjegykártya is. Habár Balogh Levente örülne, ha Keserű Balázs azonnal munkába tudna állni, az újdonsült elnöki asszisztensre még várnak a jogi és adminisztrációs feladatok, így legkorábban június elsején kezdhet az elnök mellett.

A The Apprentice című műsort 2004-ben fejlesztették az Egyesült Államokban, egyik producere és műsorvezetője éveken keresztül a később amerikai elnök, Donald Trump volt. A formátum eddig a világ 34 országában futott sikerrel, az USA-ban 15 évadot, az Egyesült Királyságban idén pedig már a 16. szezont forgatták le.

Olvass tovább: Balogh Levente fiatalkori önmagát látja Az álommeló győztesében

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!