Ha tehetné, Hugh Grant törölné ezt a filmet munkásságából

Hugh Grant filmek

Hugh Grant sok rossz filmben szerepelt, de törölni csak egyet törölne munkásságából és IMDB oldaláról – árulta el a The Late Late Show legfrissebb adásában.

Hugh Grant a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című új filmje kapcsán volt hivatalos a műsorba színésztársával, Chris Pine-nal, James Corden sajátos felelsz vagy mersz játékát pedig ők sem úszhatták meg. A kínos kérdés, amire Hugh Grant inkább válaszolt úgy szólt, ha kitörölhetne egy filmet az IMDB-oldaláról, melyik lenne az?

Hugh Grant kellő önkritikával úgy fogalmazott, mestere a rossz filmeknek.

„Az a helyzet, hogy boldogan átírnám az IMDB-oldalamat és az önéletrajzomat, mert arra specializálódtam, hogy évtizedekig rossz legyek” – mondta Grant, majd rövid hezitálás után elárulta, a Lady és az útonálló című filmet tényleg nagy mellényúlásnak tartja.

A 62 éves színész kifejtette, hogy ez egy alacsony költségvetésű, televíziózásra készült film volt az 1980-as években. Szexinek szánta, de rossz volt a paróka, rossz volt a kalap, egyes jelenetekben pedig két oktávval magasabb a hangja. “Úgy nézek ki benne, mint a rajzfilmfigura, Deputy Dawg” – fogalmazott Grant a filmről, amit 1989-ben sugárzott a brit tévé, és Lysette Anthony volt a főszereplője.

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!

Címkék: