3 magyar fiatal a Forbes európai 30/30 sikerlistáján

Seon - Forbes - sikeres fiatalok 2023

Megjelent a Forbes európai 30/30, azaz a 30 év alatti sikeres fiatalokat tömörítő listája. Az idei összeállításban három magyar fiatal is helyet kapott.

Jendruszák Bence és Kádár Tamás, mint a Seon alapítói, míg Krümmer Csaba, a Finway társalapítójaként került fel a Forbes legfrissebb európai 30/30 sikerlistájára, mindhárman technológia kategóriában.

“Az online csalásszűrésel foglalkozó startup, a Seon 2017-ben indult, de 2021-ben már tízmillió eurós befektetési körrel zártak, egy éve pedig 94 millió dolláros B szériás befektetést vontak be, a cég értékelése pedig elérte a félmilliárd dollárt. Ezen a szinten egy startup sem vont még be akkora befektetést, mint ők. Alapítóival, a 28, illetve 29 éves Jendruszák Bencével és Kádár Tamással nyitja a technológia szektor sikeres harminc év alattijainak listáját az amerikai Forbes” – írja a Forbes.

Ötezer ügyfél, egymilliárd tranzakció, 12 millió dolláros árbevétel és 250 alkalmazott Londonban, Budapesten, Szingapúrban és Austinban – a Seon 2022-es éve számokban. A következő cél? Természetesen a további dinamikus növekedés.

Krümmer Csaba a müncheni székhelyű Finway társalapítójaként került fel a Forbes 30 év alatti sikeres fiatalokat bemutató európai listájára, aki alapítótársával, Jennifer Dusileckkel hozta létre kis- és középvállalkozásokat célzó fintech vállalatát, amely eddig mintegy 12 millió dollár befektetést kapott.

A finway segítségével a kis- és középvállalkozások zökkenőmentesen megtervezhetik és ellenőrizhetik az összes kiadást és költségvetést egyetlen eszközben, és valódi betekintést nyerhetnek vállalkozásuk irányításához.

(Kiemelt kép: Seon)

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!