Ki más edzene egy 50 ezer dolláros Platina Rolexben, mint Conor McGregor?

Szász Nóri Szász Nóri | 2020.04.03 | Férfi karóra | Olvasási idő: 3 perc
Ki más edzene egy 50 ezer dolláros Platina Rolexben, mint Conor McGregor?

A 31 éves, ír származású kevert harcművész 2015-ben megszerezte az UFC pehelysúlyú, 2016-ban pedig a könnyűsúlyú bajnoki címét, ám Conor McGregor nemcsak sportolói eredményeiről, hanem extravagáns stílusáról is ismert.

Drága és piperkőc ízlésének egy újabb bizonyítéka látott napvilágot nemrégiben az Instagramon: egy videóban adott betekintést rajongóinak a bokszedzésébe, miközben a csuklóján egy 50 ezer dolláros platina Rolexet viselt. Eddig közel hét millióan látták az MMA sztár egyperces videóját.

A platina Day-Date igazi különlegesség, amit a gyűjtők a használt órás piacon tudnak fellelni 35-50 ezer dolláros áron. A McGregoron látható óra tokja és President típusú szíja is a különleges és értékes fémből készült, ami elég erős, hogy gond nélkül bírja a strapát, így egy intenzív edzéshez, például bokszoláshoz is fel lehet venni, ahogy azt McGregor is bemutatta az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Focus on the task at hand with Bare knuckle pin pointers.

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés,

Az óra szenzációja a különleges anyag mellett a jég kék számlapja. Ez a halvány kék árnyalat a platina modellek sajátja, és egyértelműen felteszi a koronát – átvitt értelemben, hiszen a Rolex korona már ott díszeleg a számlapon – erre a modellre. Egy karcálló zafírkristály üveg védi a számlapot, amin tíz bagett csiszolású gyémánt csillog, ezeket a Rolex ékkő szakértői egyenként válogattak és kézzel tették a helyükre.

Hogy az óra belsejéről is szóljunk, ca. 3255 automata szerkezet ketyeg benne, aminek a járástartaléka 70 óra, valamint 100 méterig vízálló. Arra tervezték, hogy tulajdonosa sokáig viselhesse, ami megmagyarázza, McGregor miért hordja ilyen bátran edzéshez az órát.

A platina időmérő az egyik újdonság McGregor amúgy is impozáns kollekciójában. 2017-ben a 31 éves sportoló a Twitteren osztott meg egy képet az óráról krüm változatban, amikor – nem nagy meglepetésre – egy edzőmérkőzésre igyekezett. Persze akinek 110 millió dollár körül mozog a vagyon telik egy-két csecsebecsére, és ahogy azt McGregortól megszokhattuk, nem fél villogni velük. Korábban már láthattuk egy 90 ezer dolláros Patek Philippe Nautilus-t és egy 40 ezer dolláros Rolex Oyster Perpetual Sky-Dwellert viselni, de már a 16 ezer dolláros rozé arany Breguet Classique óráját is bemutatta a csuklóján, csak hogy néhányat kiemeljünk.

Úgy tűnik azonban, hogy a platina Rolex a kedvenc edzőtársa, és hát ki hibáztathatná őt ezért? Ha a Rolex túlélte a La Manche csatorna átúszását és az Everest megmászását, egy kis boksz Conor McGregorral meg sem kottyan az órának.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!