férfi karóra

Bulgari legvékonyabb karóra - férfi divat - online férfimagazin

A Bulgari (ismét) megdöntötte a világ legvékonyabb karórájának rekordját

2022-ben a Bulgari történelmet írt az Octo Finissimo Ultra karórával, hiszen egy olyan mechanikus időmérőt alkottak meg, amely mindössze 1,8 mm vastag. A trónfosztásra azonban nem kellett sokat várni, néhány hónappal később Richard Mille bemutatta az RM UP-01 karórát a maga 1,75 mm vastagságával. A Bulgari azonban nem hagyta ezt annyiban, és most ismét rekordot állított fel: a Bulgari Octo Finissimo Ultra COSC mindössze 1,70 mm vastag.

Patek Philippe - aukció - férfi karóra - online férfimagazin

260 millió forintért kelt el a Patek Philippe első automata órája

A Patek Philippe az óragyártás csúcsa (mondhatnánk, hogy királya, de ezt a címet nyilvánvalóan egy másik márka birtokolja). Ha pedig egy első szériás automata Patek Philippe karóráról van szó, akkor az több száz millió forintot is érhet, különösen, ha az a márka egyik legfontosabb vásárlójának készült.

Rolex férfi karóra 2023

Példátlan siker a Rolex történetében

Az első alkalom, hogy a Rolex eladásai átlépték a 10 milliárd dolláros határt: az óraipar egyik nehézsúlyú szereplője milliárdokat termelt, miközben piaci részesedése csaknem 30 százalékkal nőtt.

Piaget karóra - férfi stílus - férfi divat - online férfimagazin

Visszatért a Piaget ikonikus Polo 79 órája

A Piaget Polo visszatért. Nem a modern Polo, amelyet a Piaget 2016-ban mutatott be a kortárs sportóra változataként, hanem az eredeti, sportosan elegáns Polo, amelyet először 1979-ben dobtak piacra.