Gyakran Ismételt Kérdések

A legtöbben ezeket a kérdéseket teszik fel csatlakozás előtt.

Kérdésed van? Itt nagy eséllyel választ találsz rá.

Hamarosan

Az IF BUSINESS CLASS az Igényesférfi.hu online magazin klubja. A klubhoz való csatlakozással hozzáférést kapsz exkluzív tartalmainkhoz: mesterkurzusok, inspiráló történetek, portrébeszélgetések, podcastok és videók – kézzelfogható eszközök céljaid megvalósításához! Meghívót kapsz minden IF BUSINESS CLASS rendezvényre! Kedvedre válogathatsz az IF BUSINESS CLASS kiemelt partnerajánlatai között! Tapasztald meg a közösség támogató erejét és csatlakozz az IF BUSINESS CLASS zárt Facebook csoportjához is!

Az IF BUSINESS CLASS klub tartalmai online elérhetőek, amiket bárhonnan, bármikor el tudsz érni. Klubtagságod igénylése és a tagsági díj befizetése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel az online felületen keresztül beléphetsz saját fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi tartalmakat is.

Az IF BUSINESS CLASS tagsági díjának levonása minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással újul meg a csatlakozáskor használt bankkártya segítségével, melyről e-mailben is visszajelzést küldünk. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple rendszere felel.

Sikertelen levonás esetén e-mailben küldünk tájékoztatási a sikertelen levonásról az [email protected] email címről.

Amennyiben fedezethiány áll a sikertelen levonás hátterében, kérünk, hogy gondoskodj a megfelelő fedezetről mihamarabb, hogy a tagságod aktív maradhasson. Rendszerünk 10 egymást követő alkalommal/napon próbálja megismételni a levonást a bankkártyádról, majd amennyiben mindegyik próbálkozás sikertelen volt, törli a tagságodat. Újra csatlakozásra kizárólag a nyílt regisztrációs időszakban van lehetőség.

Amennyiben a sikertelen levonás hátterében az áll, hogy a bankkártyád lejárt, esetleg lecserélted azt, a tőlünk kapott e-mailben lehetőséged lesz egy linkre kattintva frissíteni a bankkártya adataidat és megadni egy új bankkártyát, melyről a későbbiekben a havi levonás történik.

Az IF BUSINESS CLASS klub tagsági díjairól szóló számlákat bejelentkezés után, a “Profil” menüpont alatt lehet elérni.

Az IF BUSINESS CLASS klub előfizetés természetesen bármikor, indoklás nélkül lemondható az Általános Szerződési Feltételekben megjelölt módok valamelyikén. A lemondást legegyszerűbben bejelentkezés után a “Profil” menüpont alatti “Lemondom a tagságot” gombra kattintva teheted meg. A legrövidebb előfizetési időszak 30 nap, tehát a tagság a következő fordulónapig aktív marad.

Elképzelhető, hogy a levelező rendszered nem a beérkező e-mailek mappába tette a visszaigazolást. Nézd meg a “Spam”, “Levélszemét”, “Promóciók”, “Közösségi” mappákban is. Ha ezek után sem találod a levelet, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] email címen.

Az IF BUSINESS CLASS klub félévente nyitja meg kapuit az új tagok előtt. Iratkozz fel a ezen a linken a váróslistára és értesülj elsőként a legközelebbi csatlakozási lehetőségről!

Nem találtál választ kérdésedre?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és hamarosan válaszolunk rá!