visszatérés

Samuel L. Jackson - Star Wars - film - online férfimagazin

Samuel L. Jackson visszatérhet a Star Wars-univerzumba?

Samuel L. Jackson a Star Wars előzménytrilógiájában alakította Mace Windu Jedi mestert, aki szerepe szerint a 2005-ös A Sith-ek bosszúja egyik legdrámaibb jelenetében meghalt. Vagy mégsem? A 75 éves filmszínész szerint a karizmatikus és bölcs Windu pályafutása még nem zárult le.

vin diesel - halálos iramban - film - online férfimagazin

Minden nézői elvárásra rácáfol a Halálos iramban következő része

A tizenegyedik epizóddal a Universal visszavezetheti a gyökerekhez a franchise-t: a következő Halálos iramban-mozi szerényebb tőkéből készülhet, s közel sem lesz annyira grandiózus a cselekménye, mint az előző epizódoknak. Sőt, valószínűleg Vin Diesel is ezzel a résszel búcsúzik a nagymúltú szériától.

ChatGPT - OpenAI - mesterséges intelligencia - GPT-4

Sam Altman mégis visszatér az OpenAI élére

A mesterséges intelligencia fejlesztésével foglalkozó vállalat CEO-ját azért menesztették, mert az igazgatótanács kifogásolta a kommunikációs stílusát, és a cégvezető képességeiben is megrendült a bizalmuk.

chuck norris filmek

Akcióhősként tér vissza a filmvászonra a 83 éves Chuck Norris

Már azt hittük, hogy örökre nyugdíjba vonult az Ütközetben eltűnt, a Tomboló terror és a Delta Kommandó egykori főszereplője, az elnyűhetetlen Chuck Norris azonban újfent meglepetést okozott nekünk: a kultikus akciósztár több mint egy évtizedes kihagyás után ismét a számára leginkább testhezálló műfajban bukkan fel.