cikkek a tagben

Mercedes-Benz


700 kilométeres hatótávval taszítaná le a trónról a Mercedes-Benz EQS a Teslát

Tovább olvasom

Mercedes-Benz AMG SLS – Reméljük, hogy nem az „utolsó akcióhős” az AMG palettáról!

Tovább olvasom

Egy hajnal a Mercedes-Benz Múzeumban

Tovább olvasom

Mercedes-Benz EQS

A tisztán elektromos autók egyetlen töltéssel megtehető hatótávjának versenyét egyelőre a Tesla Model S vezeti, azonban a Daimler vezérigazgatójának napokban tett nyilatkozata szerint ez hamarosan megváltozhat.

Mercedes-Benz AMG SLS - Mosoni Péter

A klasszikus elől nagy motor, hátsókerék hajtással párosítva egy ilyen kasztniban tökéletes receptnek bizonyul néhány, nem gyors, de annál izgalmasabb kanyar bevételére!

Mercedes-Benz Múzeum online

160 jármű és összesen 1 500 kiállítási tárgy egy építészetileg is kiemelkedő épületben: ez a Mercedes-Benz Múzeum, amelyet több mint 800 000 érdeklődő látogat meg évente a világ minden tájáról.

Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II

Elérte az oldtimer kort az 1990-ben bemutatott, azaz idén 30 éves Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II, amely korszakának ikonikus alakja volt.

Mercedes-Benz Classic

A Mercedes-Benz Museum lélegzetelállító gyűjteményének és magán gyűjtők féltett példányainak fotóiból készült a Mercedes-Benz Classic 2020-as naptára, amely mostantól megrendelhető.

AMG Driving Academy

Újratervezett programmal indul a téli szezon az AMG Driving Academy észak-svédországi tréningközpontjában. A befagyott lappföldi tó jegén kialakított pályákon kezdők és rutinos sofőrök számára egyaránt kínálnak programokat, a különleges élmény és az adrenalinbomba garantált.

Mercedes automata parkolás

A Bosch és a Daimler közös fejlesztésű, automata parkolást biztosító rendszere megkapta a működési engedélyt Baden-Württemberg tartomány hatóságaitól, így a stuttgarti Mercedes-Benz Museumban teljesen önjáróan parkolhatnak mostantól az autonóm működésre alkalmas autók.