iPhone

iphone 15 - új iphone 2023

Mesterséges intelligenciával erősít az iPhone új böngészője

Az Apple korlátozása értelmében eddig minden iOS-böngésző ugyanazt a technológiát alkalmazta, ám ennek a korszaknak most vége: egy új jogszabály arra kényszeríti a techóriást, hogy szabad kezet adjon a fejlesztőknek. Az Opera ki is aknázza a helyzetet: máris bejelentettek egy böngészőt, ami a mesterséges intelligenciára épül majd.

iPhone 15 - Huawei - Mobilfotózás

Aktiváld a lopásgátló funkciót az iPhone-odon!

Az iOS legújabb frissítése hatalmas segítséget nyújthat abban, hogy megvédd az adataidat – és közvetve a pénzedet is -, ha esetleg ellopnák a telefonodat. Máris mutatjuk, hogyan tudod aktiválni a lopásgátló funkciót a saját iPhone készülékeden.

fehér zaj funkció - iphone - alvás - online férfimagazin

Álmatlanság gyötör? Próbáld ki ezt a telefonos trükköt!

Ha gyakran okoz problémát az elalvás vagy kizárnál minden zavaró hangot munka közben, mutatunk egy egyszerű iPhone-trükköt, amely hosszú távon megkönnyítheti a mindennapjaidat. A fehér zaj funkció néhány lépésben elérhető minden iPhone 6S vagy ettől újabb modellek esetében. 

iphone 15 - új iphone 2023

iPhone 15: fontos bejelentés az Apple-től

A legújabb iPhone 15 készülékekkel kapcsolatos vásárlói panaszokra reagálva az Apple szombaton bejelentette, egy szoftverfrissítést fog kiadni, amely várhatóan megoldja a telefonok túlmelegedésének problémáját. 

iPhone - aukció - rekord

190 ezer dollár egy iPhone-ért?

Több mint 190 ezer dollárért, az eredeti ár több mint 400-szorosáért kelt el egy amerikai árverésen egy első generációs, gyári csomagolású, kiváló állapotú 2007-es iPhone-modell.