boksz

Emmanuel Macron - boksz - online férfimagazin

Emmanuel Macron megvillantotta bokszolói múltját

Meglepetést, zavart és aggodalmat váltottak ki Franciaországban a képek, amelyek néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra kerültek a francia elnökről. A fotókon, amelyeket Emmanuel Macron hivatalos fotósa publikált a francia elnök látható bokszolás közben. 

Mike Tyson - Netflix - sport - online férfimagazin

Jön az év egyik legjobban várt bokszmérkőzése

Jake Paul bokszolt már volt NBA-játékosokkal, visszavonult harcművészekkel és még néhány profi bokszolóval is, de a következő meccse iránti érdeklődés minden eddigit túlszárnyalhat. Július 20-án a texasi Arlingtonban található AT&T Stadionban Mike Tyson ellen lép ringbe – a mérkőzést pedig élőben fogja közvetíteni a Netflix.

Mike Tyson - Netflix - sport - online férfimagazin

Mike Tyson 58 évesen újra ringbe száll

Mike Tyson, a legendás profi bokszoló visszatér a ringbe, hogy összemérje erejét a YouTube sztárból lett bunyós, Jake Paul ellen. A két bunyós között hatalmas, 30 évnyi a korkülönbség, hiszen Jake Paul mindössze 27 éves.

Wayne Rooney - Sport - sporthírek - online férfimagazin

Bokszolóként térhet vissza Wayne Rooney

Az egykori világklasszis brit labdarúgó immár menedzserként tevékenykedik – legutóbb a Birmingham City kötelékében dolgozott -, ám futballistaként elért sikereit az utóbbi években nem tudta megismételni. Ezért is fordulhat most egy másik sport felé, melybe még gyermekkorában szeretett bele.

Rácz Jenő - Kabát Peti - KO - sztárbox - online férfimagazin

Kabát Peti térdét biztosan műteni kell

Az orvosi csapat pillanatok alatt megérkezett a szorítóba, a műsor után pedig a kiütés utáni hivatalos protokoll szerint kórházba szállították Kabát Petit kivizsgálásra. Sokáig úgy tűnt, minden rendben a sportolóval, pénteken azonban kiderült, biztosan műteni kell a térdét.

Rácz Jenő - Kabát Peti - KO - sztárbox - online férfimagazin

Ez történik a ringben KO után

Az RTL Sztárbox című műsorának vasárnap esti utolsó összecsapása Rácz Jenő és Kabát Peti találkozója volt, amire a nézők biztosan sokáig emlékezni fognak. 

Mike Tyson - visszatérés - 2020 - november

Mégis lesz harmadik Tyson-Holyfield meccs

Az egykori klasszis bokszolók 1996-ban és 1997-ben mérkőztek meg egymással, és mindkét alkalommal Holyfield nyert, először kiütéssel, másodszor pedig leléptetéssel, miután Tyson kiharapott egy darabot a füléből.