Tetoválás eltüntetése végre hatékonyan, kíméletesen, biztonságosan!

tetoválás

Tetoválás készítése hatalmas divat napjainkban, sokakat díszít a bőrbe rajzolt ábra, smink.
A mélyen bevitt festék azonban végleges, egész életükben ott lesz. A rajzolatok nem követik a legújabb divatokat, viszont testükkel együtt változnak – hízással, fogyással – rendszerint hátrányukra.

Azoknak, akik e „viselettől” megszabadulnának akár elcsúnyult, kínossá vált, vagy csak megunták, ma már létezik hatékony és biztonságos eljárás.

A megunt tetoválások eltávolítására – napjaink technikai vívmányainak köszönhetően – a leghatékonyabb és egyben legkíméletesebb mód a Q kapcsolt lézeres eljárás lett. Míg eddig csak olyan módszerek álltak rendelkezésre, melyek kiterjedt hegesedést okoztak a bőrön, az általunk alkalmazott eljárás a legritkább esetben okoz, legfeljebb enyhe hegesedést.

A speciális lézerrel közvetlenül a bőrbe került festékanyagot kezeljük. Az feldarabolódik, így a bőr immunsejtjei számára hozzáférhetővé válik, amelyek részben elszállítják onnan, illetve a bőrből fokozatosan kilökődik. Az így eltűntetett tetoválás helyén legtöbbször halvány folt marad. A bőr később, fokozatosan nyeri vissza eredeti pigmentációját.

Az ábra teljes eltűntetéséhez kezelés-sorozatot végzünk, ez alatt a tetoválás fokozatosan halványodik. Az egyes testtájak kezelése változó mértékű, általában enyhe fájdalommal jár. Szükség esetén helyi érzéstelenítést is lehet alkalmazni.

Bővebben a témáról itt olvashatsz >>

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!