Termékvélemény - Psorioderm sampon

Halmai Zsófia Halmai Zsófia | 2013.06.24 | Ápolt megjelenés | Olvasási idő: 2 perc
Termékvélemény - Psorioderm sampon

 
Termékajánló helyett, most a véleményetekre vagyunk kíváncsiak.
Előfordult már veled, hogy egy fontos esemény előtt a tükörben vetted észre, hogy a fekete zakód vállán fehér korpa éktelenkedik? Érezted már magad valaha is kellemetlenül korpás hajad miatt?
Az erősen korpás fejbőr, a felfokozott hámlás, a pikkelysömör vagy éppen a szeborrea sokak életét keserítik meg. A szűnni nem akaró viszketés mellett kellemetlenül és kínosan érezheted magad, hiszen hiába tudod, hogy te mindent megteszel ellene, megjelenésed mások számára mégis könnyen ápolatlan, igénytelen benyomást kelthet.
Nagyon makacs tünetek esetén célszerű bőrgyógyászt felkeresni, aki különböző gyógyszereket tud felírni a problémára. Manapság azonban gyógyszer helyett egyre többen nyúlnak szívesebben más természetes, alternatív megoldásokhoz.
A Psorioderm® sampon természetes alapanyagokból, vitaminokból készül, megnyugtatja a viszkető fejbőrt, pótolja a fejbőr hiányzó zsiradékait megakadályozva ezzel a további kiszáradást – olvasható a tájékoztató füzetben. A gyógyszertárban beszerezhető sampon ára 4000 HUF között mozog, igaz egészségpénztári kártyával is meg lehet vásárolni.
Úgy gondoltuk kipróbáljuk és a „kísérleti alanyainktól” visszajelzést kértünk, hogy a tapasztalatokat veletek is megoszthassuk.
A nagy reményekkel várt jótékony hatás sajnos elmaradt. A korpásodás és a viszketés nem, hogy nem csökkent, de fel is erősödött. A sampon egy heti használat után sem segített, úgyhogy a próbálkozás a tünetek enyhítésére kudarcba fulladt.
Ti próbáltátok már a Psorioderm termékcsaládot? Van esetleg más tippetek a tünetek enyhítésére? Oszd meg tapasztalataidat, hogy ezzel segíthess másokon, akik hasonló problémákkal küszködnek!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!