Ingatlan

Marbella - Cordia - Spanyolország

Marbelllán terjeszkedik tovább a Cordia

A Cordia elkötelezett a spanyol Riviéra, a Costa del Sol mellett, ezért – a fuengirolai Jade Towerhez hasonlóan – ezen a területen, ám egy nagyobb városban, Marbellán indítja el hamarosan második spanyolországi fejlesztését.

ingatlan - ingatlanpiac 2023

Hogyan tovább lakáspiac?

2022-ben a bizonytalanság és az egyre erősödő infláció jellemezte a gazdasági helyzetet, amely természetszerűleg hatással volt a lakás- és hitelezési piacra is. Az élelmiszerek, nyersanyagok és építőanyagok mellett a lakásárakat is emelkedő tendencia jellemezte.

újépítésű ingatlan 2023

Csillagászati árakon a fővárosi újépítések

Egekbe szöktek a fővárosi újépítésű lakások árai, 2022 negyedik negyedévére már alig akadt olyan kerület, ahol 1 millió forint alatti négyzetméteráron kapható új lakás. Az I. kerület után most a II. kerületben értékesített újépítések átlagos ára közelítette meg a 3 millió forintot négyzetméterenként. Lehet ezt még fokozni 2023-ban?

ingatlan - ingatlanpiac - november

Felemás helyzetben az első lakást vásárlók

Az országos tranzakciókat vizsgálva emelkedett az első lakásukat vásárlók aránya 2021-hez képest a Duna House adatai alapján, azonban a fővárosi otthonteremtők jelenléte a tavalyihoz mérten 10 százalékponttal csökkent.

Budavári Palota - friss látványtervek

Friss látványterveken a megújuló Budavári Palota

Budavári Palota: elkészültek a legújabb látványtervek az újjászülető Budavári Palota homlokzatáról és belső tereiről, A tabáni és a dunai homlokzat mellett a legfrissebb bejegyzésben a Bálterem, a Buffet-galéria, a Habsburg-terem és a Trónterem látványtervét is bemutatták.