135 évvel ezelőtt

egy 24 éves fiatal álmodott egy merészet. Korának egyik legnagyobb innovátora volt, ma divatosan startuppernek neveznénk. Törley József pezsgőgyárat alapított és Louis François pezsgőmesterrel együtt először készített Magyarországon méthode traditionnelle eljárással pezsgőt. Férfias játék volt már akkor is: három év alatt, számtalanszor érintik a palackot, mire végül az üvegben csak a kristálytiszta, értékes ital marad. Vannak dolgok, amelyek évszázadok alatt sem változnak, az értékteremtés és a valódi értékek kiemelése talán soha nem volt annyira fontos feladat, mint ma. Utóbbi az Igényesférfi.hu online magazin missziója és nagy öröm számunkra, hogy ebben partnerünk a François Pezsgő.

kka_0830

–  INTERJÚK  –

–  PÁLYÁZAT  –

Van egy jó történeted? Létrehoztál egy izgalmas projektet? Bemutatnád a vállalkozásod?
Eddig mi meséltünk, most pedig rajtad a sor!

Pályázz és legyen tiéd a fotózással egybekötött nagyinterjú!

 

Az Igényesférfi.hu férfi online életmód magazin a François Pezsgő támogatásával pályázatot hirdetet “Értéket teremtünk!” felhívással!

Mit jelent az érték abban a rendkívül gyorsan változó környezetben, amely körülvesz minket? Mit jelent ma az értékteremtés és mi lehet a hosszú távú siker kulcsa? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kerestük a választ, most pedig rajtad a sor, hogy megoszd velünk saját történeted! Mit kell ehhez tenned?

» Küldj egy rövid, maximum 15 mondatos motivációs levelet, bemutatkozással és egy átfogó indoklással, hogy miért a te történeted mutassuk be,
» Az info@igenyesferfi.hu e-mail címre,
» A tárgy mezőbe pedig a következő kerüljön: Pályázat – Férfias játékok
» Jelentkezési határidő: 2018. december 19. éjfél.

A beérkezett pályázatokat a szerkesztőségi zsűri értékeli, a győztes pályázatról pedig titkos szavazással döntünk 2018. december 21-én. (2018. december 21-én a beérkezett pályázatokat töröljük, az email címeket további marketing célra nem használjuk. További információ jogi nyilatkozat.)

–  NEKED AJÁNLJUK  –