zene

Andre Rieu koncert 2024 Budapest

André Rieu 7 év után visszatér Magyarországra

2024. november 9-én – hét év után – újra Budapesten, ezúttal az MVM Dome-ban kápráztatja el közönségét a világhírű holland hegedűművész és karmester, André Rieu, aki világkörüli útjának egyik állomásaként érkezik a magyar fővárosba magánzenekarával, fantasztikus kórusával, és a világ különböző tájairól érkező kivételes szólisták produkciójával.

Red Hot Chili Peppers - Chad Smith 2023

Elképesztő alakítás a Red Hot Chili Peppers dobosától!

Will Ferrell “ikertestvére”, a Red Hot Chili Peppers dobosa egy új videóban mutatta meg, mit is jelent profi zenésznek lenni. A videót már több mint 4 millióan látták a YouTube-on, és több ezren fejezték ki elismerésüket a dobos teljesítménye láttán.

Guns N Roses Budapest - koncert 2023

Vegytiszta rock and roll

Lassan egy hét elteltével szemlélve is kijelenthető: az optimistáknak lett igazuk, a Guns N’ Roses ugyanis szenzációs hangulatú koncertet adott a Puskás Arénában.

Budapest Jazz Club - zene - kultúra - Budapest

Újranyit a Budapest Jazz Club

A könnyed sanzonokat és feldolgozásokat megszólaltató Micheller Myrtill-Pintér Tibor duó koncertjével nyit újra július 18-án a Budapest Jazz Club, a fellépést jam session követi.

hollywood vampires Budapest 2023

Vámpírok bálja az Arénában

Erős két estéje lesz július közepén a rock ’n’ roll szerelmeseinek: egy nappal a Guns N’ Roses koncertje előtt a Papp László Sportarénában lép fel a rock jelenlegi egyik legjelentősebb szupercsapata, a Hollywood Vampires.

hogyan hat a zene az agyra

Hogyan hat a zene az agy működésére?

A zene nem csak szórakoztat, összeköt, érzelmeket vált ki, vagy a boldog, esetleg szomorú pillanatok aláfestése. Ha a háttérben szól, a zene képes lehet segíteni a jobb koncentrációban még az ADHD-sok esetében is.