cikkek a tagben

tenisz


Fucsovics Marci: Mindig az lebegett a szemem előtt, hogy a legjobbak között legyek!

Tovább olvasom

Djokovic a gyerekkori nélkülözésnek tulajdonítja sikerét

Tovább olvasom

Medvegyev

A férfi sorozatot szervező ATP azt vizsgálta az idei mérkőzések alapján, hogy a pálya “egyenlő” és “előny” oldalán kinek a szerváit tudja a legkevésbé visszaütni a fogadó, illetve ha sikeres a “ritörn”, akkor melyik adogató nyeri az első szerva után a legtöbb pontot.

Fucsovics - férfi tenisz - 2021 - március

Már nem hátráltatja vállsérülés Fucsovics Mártont, aki kedden kezdi meg szereplését az amerikai nyílt teniszbajnokságon.

Rafael Nadal - Richard Mille

Lábsérülése miatt ebben az évben már biztosan nem teniszezik Rafael Nadal.

Fucsovics - férfi tenisz - 2021 - március

“Hétfőn utazom Japánba, ott néhány nap akklimatizálódás következik, majd jövő szombaton rajtol a verseny. A távol maradó sztárok nélkül is erős mezőnyt várok, lesznek ott top 10-esek is, és remélem, sikerül érmet szereznem, de ahhoz nagyon jól kell játszanom.”

Fucsovics - Wimbledon - negyeddöntő - 2021

Fucsovicsra a nyolc között a világelső Novak Djokovic vár majd szerdán.

Fucsovics Márton - Wimbledon

Fucsovics Márton következő ellenfele “régi jó ismerőse”, az ötödik helyen kiemelt orosz Andrej Rubljov lesz, akivel idén eddig négyszer csapott össze, s minden alkalommal alulmaradt.

Fucsovics Márton - Wimbledon

A 29 éves magyar játékosra, aki az első fordulóban a 19. helyen kiemelt olasz Jannik Sinnert búcsúztatta, ezúttal a 27 esztendős Jiri Vesely várt.

Wimbledon - Roger Federer

London egyik külvárosi negyede, Wimbledon ad otthont a világ legrégebbi tenisztornájának, az egyetlen füves pályás Grand Slam-versenynek.

Novak Djokovic - Australian Open - 2021

Az eddigi két 2021-es Grand Slamet megnyerő Novak Djokovic a 20. GS-trófeájára hajt Londonban, amivel utolérheti az örökrangsor élén álló Roger Federert és Rafael Nadalt.

Davis Kupa - 2020

A magyar csapat így csak 2021-ben mutatkozhat be az újjászervezett sorozat végjátékában.