streaming

A szimpatizáns - HBO - Robert Downey Jr.

7 friss streaming-sorozat áprilisra

A streamingplatformok az év negyedik hónapjában a posztapokaliptikus túlélőthrillerek, a történelmi drámák, a szívmelengető dokuszériák, a hátborzongató sci-fi horrorok és a stílusos neo-noirok rajongóit is elkényeztetik.

Playstation - Discovery - Streaming - online férfimagazin

Drasztikus lépés a PlayStationnél, ez sokaknak nem fog tetszeni

A PlayStation elkezdte e-mailben értesíteni a játékosokat, hogy a “tartalmi licencmegállapodások” miatt december 31-től egyes Discovery tartalmakat eltávolítanak a játékosok könyvtárából – még akkor is, ha fizettek érte. Ki tudja, ez lehet a kezdete a fizikai adathordozók reneszánszának?

Rév Marcell - új sorozat 2023 The Changeling

Rév Marcell legújabb sorozata éjsötét, felnőtt tündérmesét ígér

Az Apple TV+ szeptemberben érkező tévésorozata New Yorkban játszódik, és rengeteg olyan műfajjal zsonglőrködik majd, ami mindenki szívéhez közel áll: misztikus elemekkel átszőtt, olykor a horror felé tendáló, mégis varázslatos história elevenedik meg a kisképernyőn, melyből a romantika sem hiányozhat.

NASA Streaming 2023

Már a NASA-t is elérte a streamingőrület

A streaming mára odáig jutott, hogy szinte már nehezünkre esik választani a kegyeinkért küzdő streamingszolgáltatók egyre szélesebb választékából. Nem véletlen, hogy az amerikai szövetségi űrügynökség is épp most kapcsolódott be a nagyszabású konkurenciaharcba.

Reed Hastings - Netflix - portré

Durván megsarcolja az osztozkodást a Netflix

Sharing is caring, ahogy tartja a mondás, de nem a Netflixnél. Ami az éttermeknek bejött, az a streaming platformnak kevésbé, és a tesztelés után valósággá válik a fenyegetés: jövőre megsarcolják azokat, akik a háztartásukon kívül megosztják a jelszavukat, ezáltal pedig a több ezer filmhez és sorozathoz való hozzáférést.