Sergio Ramos

Sergio Ramos - Sevilla 2023

Hivatalos: Sergio Ramos a Sevillánál folytatja

Sergio Ramos az elmúlt két idényben a Paris Saint-Germainben játszott, most sajtóhírek szerint szaúdi és törökországi ajánlatokat utasított vissza azért, hogy ismét a nevelőegyesületében játszhasson, amelynek nem kell érte átigazolási díjat fizetnie.

Sergio Ramos - Szaúd Arábia

Cristiano Ronaldo után Ramos is Szaúd-Arábiába igazolhat

Habár sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo és a szaúdi Al-Nassr minden részletről megállapodott az ötszörös aranylabdás játékos szerződtetésével kapcsolatban, hivatalos bejelentés ezidáig nem történt, a klub viszont már a következő lépésen gondolkodik.

Sergio Ramos - PSG - Real Madrid - Bajnokok Ligája nyolcaddöntő

Sergio Ramos nem játszik volt csapata ellen

Sergio Ramos kihagyja a Paris Saint-Germain keddi, hazai mérkőzését, amelyet jelenlegi együttese a spanyol futballista előző csapatával, a Real Madriddal vív a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának nyitányán.

sergio ramos - 2021

Hivatalos: Sergio Ramos távozik a Real Madridtól

Sergio Ramos a Bajnokok Ligáját négyszer, a spanyol bajnokságot ötször nyerte meg a madridiakkal, emellett kétszer a Király Kupában, háromszor az európai Szuperkupában, négyszer pedig a klubvilágbajnokságon is diadalmaskodott a csapattal.

sergio ramos - 2021

Sergio Ramos nem hosszabbít a Real Madridnál

A Cope szerint a madridi klub nem fog újabb szerződést kínálni a 34 éves Ramosnak, aki állítólag már eldöntötte, hogy az idény végén távozik a Realtól, ahol 2005 óta játszik, és a Manchester Unitednél folytatja pályafutását.