sci-fi

Netflix - sorozat - 3-test-probléma - online férfimagazin

Krimibe illő gyilkosság a legfelkapottabb Netflix-sorozat hátterében

A Trónok harca alkotóinak vadonatúj Netflix-sorozatát már premierje előtt sikervárományosként emlegették, és nem is cáfolt rá a szakma és a publikum elvárásaira. Csakhogy a produkció színfalai mögött egy megrázó gyilkossági ügy is kibontakozott: megölték Lin Csit, a milliárdos médiavállalkozót, akinek cége a széria alapjául szolgáló regény szerzői jogát birtokolta.

alien - romulus - film - online férfimagazin

Hidegrázós előzetes érkezett az új Alien-filmhez

Ridley Scott megosztó előzményfilmjei után egy hangulatos spin-off tágítja tovább az Alien-univerzumot. Fede Alvarez (Vaksötét) filmjének történetét egyelőre óriási titkolózás övezi, az első előzetes azonban igencsak megnyerőre sikerült.

legjobb filmes folytatások - online férfimagazin

5 fergeteges folytatás, ami az eredeti filmet is felülmúlja

Ha egy kultikus filmhez folytatás készül, a nézők általában magasra srófolt elvárásokkal ülnek be rá a mozikba. A mércét ilyenkor a nagy előd jelenti, melyhez a második (harmadik, negyedik) epizód az esetek többségében nem is tud felérni. Kivételekre persze mindig van példa.

chuck norris filmek

Akcióhősként tér vissza a filmvászonra a 83 éves Chuck Norris

Már azt hittük, hogy örökre nyugdíjba vonult az Ütközetben eltűnt, a Tomboló terror és a Delta Kommandó egykori főszereplője, az elnyűhetetlen Chuck Norris azonban újfent meglepetést okozott nekünk: a kultikus akciósztár több mint egy évtizedes kihagyás után ismét a számára leginkább testhezálló műfajban bukkan fel.