cikkek a tagben

pénzügyek


Elon Musk ebben a 3 kriptovalutában tartja vagyona jelentős részét

Tovább olvasom

7 egyszerű szokás, ami hozzásegít a pénzügyi növekedéshez

Tovább olvasom

Válás és vagyonmegosztás – mi a megoldás, ha van egy közös, hitellel és CSOK-kal terhelt ház?

Tovább olvasom

pénzügyek - követeléskezelés

A hitelmoratórium előreláthatóan jelen formájában megszűnik szeptember végén. De mire számíthatnak az adósok, mi fog történni októbertől?

újépítésű ingatlan - 2021

A folyamatban lévő tranzakciók alapján pedig 2021 végére a magyarországi befektetési volumen elérheti az 1,2-1,3 milliárd eurót, ami éves összevetésben 25-30 százalékos növekedés.

tőzsde - pénzügyek - 2020

A Bankmonitor számításai szerint a 0,7 százalékpontos kamatemelés egy 10 millió forint összegű, 10 év hátralévő futamidejű kölcsönnél nagyságrendileg 3300 forintos törlesztőrészlet-emelkedést eredményezne.

Ingatlanpiac - koronavírus után

A csok támogatás akár 25 millió forinttal is segítheti a gyermekvállaláshoz szükséges otthon kialakítását, ha azonban a program kezdetén bevállalt gyermekek végül mégsem születnek meg, tetemes büntetéssel nézhet szembe a csok-ot felvevő házaspár.

pénzügyek - követeléskezelés

Július elsején startolt el a KAVOSZ Széchenyi Kártya Újraindítási Programja, mely az elmúlt hónapokban elérhető Széchenyi Kártya Plusz hitelprogram folytatásának is tekinthető.

Elon Musk - kriptovaluta - befektetés

Míg Elon Musk becsült vagyona 2020 elején “mindössze” 27 milliárd dollár volt és alig fért fel a világ 50 leggazdagabb embereinek listájára, addig az idei évet már 185 milliárd dollárral indította.

tőzsde - pénzügyek - 2020

György László, az Innovációs és Technológiai minisztérium államtitkára csütörtökön közzétett Facebook-videójában bejelentette, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a kormány három intézkedésről döntött.

Micheal Burry - pénzügyi jóslat - 2021

Nemrég a Tesla részvények ellen fogadott, most pedig óva inti a befektetőket a kriptovalutáktól és mémrészvényektől.