okostelefon

okostelefon - kibervédelem

Súlyos árat fizethetsz, ha túlzásba viszed a mobilozást

Míg a túlzásba vitt mobiltelefon-böngészés mentális egészséget romboló hatásáról rengeteget beszélünk, arról mintha kevesebb szó esne, hogy milyen fizikai problémákat, sérüléseket idézhetnek elő a gyakran használt okoseszközök. Pedig az utóbbi években egyre többen fordulnak orvoshoz ilyen panaszokkal.

iPhone 15 - Huawei - Mobilfotózás

Aktiváld a lopásgátló funkciót az iPhone-odon!

Az iOS legújabb frissítése hatalmas segítséget nyújthat abban, hogy megvédd az adataidat – és közvetve a pénzedet is -, ha esetleg ellopnák a telefonodat. Máris mutatjuk, hogyan tudod aktiválni a lopásgátló funkciót a saját iPhone készülékeden.

iphone 15 - új iphone 2023

iPhone 15: fontos bejelentés az Apple-től

A legújabb iPhone 15 készülékekkel kapcsolatos vásárlói panaszokra reagálva az Apple szombaton bejelentette, egy szoftverfrissítést fog kiadni, amely várhatóan megoldja a telefonok túlmelegedésének problémáját. 

reggel - okostelefon 2023

Az egyik legrosszabb szokás, amit reggel megtehetsz

Az okostelefonok kétségtelenül a mindennapi rutin részévé váltak, miközben viszont töretlenül keressük a megoldást hogyan lehetne egy nap jobb, produktívabb, sikeresebb, számos olyan szokás is természetessé vált, amelyek észrevétlenül vetnek vissza nemcsak a munkában, de mentálisan is.