Neymar

Neymar - sérülés 2023

Megműtötték Neymart, hosszú kihagyás vár rá

A brazil labdarúgó-válogatott legutóbbi vb-selejtezőjén Uruguay nemzeti tizenegyével találkozott és kapott ki 2-0 arányban. A brazilok nemcsak a mérkőzést veszítették el október 17-én, de a válogatott egy oszlopos tagját, Neymart is.

Neymar - sérülés 2023

Neymar idén már biztosan nem léphet pályára

Neymar az első félidőben ütközött Nicolás de la Cruzzal, azóta pedig kiderült, a 31 éves játékos felépülése jó ideig elhúzódhat, térdében elülső keresztszalag-szakadást, valamint meniszkuszszakadást diagnosztizáltak nála.

Cristiano Ronaldo - madrid kiadó ház - online férfimagazin

Szaúd-Arábia eltökélte, hogy futballnagyhatalom lesz

Szaúd-Arábia eltökélte, hogy futballnagyhatalom lesz: a legsikeresebb európai sztárlabdarúgók horribilis összegekért szegődnek el a monarchia klubjaihoz, miközben a szaúdi liga értéke is rohamos gyorsasággal nő. Mostanra már nem lehet kérdés: a jeles nyugati labdarúgók hazai egyesületekhez csábítása egy nagyobb stratégia részét képezi.

Neymar - sérülés

Hosszú kihagyás vár Neymarra

A felvételekből látható, hogy Neymar bokája maga alá fordult. A klub még aznap megerősítette, nincs szó törésről, a legfrissebb vizsgálatok eredményei szerint viszont így is hosszú kihagyás várhat rá.

Neymar - sérülés

Neymar állapota még mindig bizonytalan

A Paris Saint-Germain hátrányból fordítva, 4-3 arányban nyert a Lille ellen, ezzel továbbra is vezeti a francia bajnokságot, a párizsiak öröme viszont nem lehetett felhőtlen: Neymar hordágyon hagyta el a pályát.

Neymar fizetése - 2022

Újabb feljelentés Neymar ellen

Neymar – Nem sokkal azután, hogy hosszú pereskedést követően tavaly decemberben a spanyol bíróság felmentette korrupció és csalás vádja alól Neymart, a brazil játékos ismét szembe került a hatóságokkal.