Marco Rossi

Marco Rossi - nemzetek ligája - anglia - magyarorszag

Kecskeméti újonc Marco Rossi keretében

Szalai Gábor, a Kecskemét védője személyében egy újoncot is meghívott a júniusi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretébe Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Marco Rossi - labdarúgó eb - sorsolás

Négy újonc Marco Rossi keretében

Négy újonc került be az észtek elleni felkészülési, valamint a bolgárok elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe, melyet kedden ismertetett Marco Rossi szövetségi kapitány.

Marco Rossi - Sallai Roland - sport - futball - labdarúgás

Rossi: Sallai kezd hamis kilencesként

Marco Rossi szövetségi kapitány olyan játékrendszert is kipróbál vasárnap a görögök elleni barátságos mérkőzésen, amelyben hamis kilencesként Sallai Roland kezd majd a magyar labdarúgó-válogatottban.

Magyarország - Luxemburg - Marco Rossi

Rossi: a nagyobb koncentráció hiányzott

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint elsősorban a nagyobb koncentráció hiányzott ahhoz, hogy 2-2-es döntetlen helyett nyerjen a magyar labdarúgó-válogatott a luxemburgi barátságos mérkőzésen.

Marco Rossi - labdarúgó eb - sorsolás

Hazai pályán, Bulgária ellen kezd a magyar válogatott

Az európai szövetség összeállította a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének menetrendjét, mely szerint a magyar válogatott 2023. március 27-én hazai pályán, Bulgária ellen kezdi és november 19-én szintén hazai környezetben Montenegró ellen zárja a sorozatot.