cikkek a tagben

Marco Rossi


Marco Rossi zseniális reakciója a halálcsoport Eb-szereplésére

Tovább olvasom

Marco Rossi - Magyarország - Németország

Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya a hétfői kerethirdetéskor úgy fogalmazott, nem fog foggal-körömmel, mindenáron ragaszkodni pozíciójához.

Marco Rossi - Magyarország - Németország

A szakember ugyanakkor úgy véli, az angolok még annál is erősebbek, mint amit a világranglistán elfoglalt negyedik helyezésük mutat.

Marco Rossi - Magyarország - Németország

“Magyarország 1986 óta nem szerepelt világbajnokságon, ezért is van egy álom, ami egyelőre nem lehet konkrét célkitűzés. Egy álom, amit valóra szeretnénk váltani.”

Marco Rossi - Magyarország - Németország

A korábban halálcsoportnak is nevezett F csoport számára azonban hamar véget ért az idei Európa-bajnokság, miután vasárnap a portugálok, hétfőn a franciák, kedden pedig a németek is kiestek a tornáról.

Marco Rossi - Magyarország - Németország

Marco Rossi szerint a válogatott abban lépett előre a kontinensviadalon, ahogy csapatként tudott játszani, ez kiváltképpen igaz volt a védekezésre.

Magyarország - Franciaország - Marco Rossi

“A portugálok ellen a 3-0-s vereség ellenére jól játszottunk, a franciák elleni összecsapásra fejlődtünk, ezért sikerült 1-1-et elérnünk, de most még többet kell nyújtani”

Marco Rossi - nyilatkozat - magyar - francia - döntetlen

Marco Rossi pályafutása egyik legszebb napjának nevezte a szombatit, miután a magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal a Puskás Arénában, a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

Magyarország - Franciaország - Marco Rossi

“Franciaország biztos, hogy győzelemre fog játszani szombaton, ugyanakkor mi is nagyon szeretnénk jó eredményt elérni. Ennél is fontosabb azonban, hogy folytassuk a fejlődést, amin azóta átmentünk, mióta átvettem a csapatot. Sok területen javultunk, de az ilyen szintű ellenfelek komoly kihívás elé állítanak minket” – fogalmazott a kapitány, aki szerint a válogatott ezúttal is a végsőkig harcolni fog.