hotel

utazás - olaszország - szállás - online férfimagazin

Középkori olasz kolostorból csúcsmodern szálloda: Vocabolo Moscatelli

Olaszország Umbria nevű régiójában bújik meg az a 12. századi kolostor, melyet a firenzei Archiloop stúdió alakított korszerű butikhotellé, gondosan ügyelve arra, hogy munkájuk során megőrizzék a hely rusztikus egyszerűségét. A megújult Vocabolo Moscatelli egyszerre tiszteleg a patinás múlt előtt, és szolgálja ki napjaink utazóközönségének igényeit.

Nightingale by Beefier Budapest 2023

Megnyílt Budapest egyik legizgalmasabb fúziós étterme

Nemrég új szállodamárka érkezett Magyarországra: a W Budapest Hotel, az egykori Balettintézet épületében nyílt meg, s a szálloda valóságos ékköve – gasztronómiai középpontja – a Nightingale by Beefbar nevű étterem, mely csodás élményeket kínál a fúziós konyha szerelmeseinek.

Zel Mallorca - hotel - Rafael Nadal - Utazás - online férfimagazin

Gyönyörű szállodát nyitott Nadal Mallorcán

Megnyitott a ZEL Mallorca, Rafael Nadal és a Meliá Hotels International szállodalánc első közös projektje, amelyet a Földközi-tenger, a mediterrán hangulat és a természet közelsége inspirált és valódi feltöltődést kínál az odaérkező vendégeknek.

Matild Palace - TOP 10 szálloda Magyarország

Magyarország 10 legjobb 5 csillagos szállodája

A tesztelések során 25 ötcsillagos szálloda került a kalauz látókörébe, amelyek nagy része a fővárosban működik. Ebből a mezőnyből került ki a TOP 10-es lista, melynek élén a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest végzett.

Magyarország legjobb ötcsillagos szállodái 2023

Magyarország legjobb 5 csillagos szállodái

A tesztelők általános visszajelzése az volt, hogy az ötcsillagos szállodai besorolás az egységek tekintetében elég széles spektrumon mozog, nagyon nagy különbségek vannak az építészeti, a belsőépítészeti és szolgáltatások tekintetében és persze az árak területén is.