gyász

Carl Weathers - Rocky - film - online férfimagazin

Carl Weathers: a férfi, akit Rocky pofonjai sem tudtak megrendíteni

Február elsején szomorú hír fogadta a cinephile-eket: 76 esztendős korában elhunyt Carl Weathers amerikai filmszínész, a Rocky-széria Apollo Creedje, a Ragadozó George Dillonja, a Mandalóri Greef Kargája, aki nemcsak a kamerák előtt, hanem a futballpályán is számot adott páratlan tehetségéről, hiszen már gyerekként is csodákat művelt a gyepen. Gyerekkorunk egyik ikonjától búcsúzunk.

elhunyt benedek miklós

Elhunyt Benedek Miklós

Méltósággal viselt betegség után, életének 78. évében kedd reggel elhunyt Benedek Miklós, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, érdemes és kiváló művész.

elhunyt Matthew Perry - Jóbarátok - Chandler

Eltemették Matthew Perryt

Matthew Perry családja, közeli barátai és kollégái kísérték utolsó útjára november 3-án a Jóbarátok című sorozat Chandlerjeként világhírűvé vált színészt. Matthew Perryt a hírességek végső nyughelyeként ismert, hollywoodi Forest Lawn temetőben helyezték örök nyugalomra.

Chuck Feeney - filantrópia James Bondja

Elhunyt Chuck Feeney, a filantrópia James Bondja

Az ír-amerikai származású vállalkozó 92 éves korában veszítette életét. Chuck Feeney a reptereken található vámmentes üzletekben árult luxuscikkeivel alapozta meg több milliárd dollárra rúgó vagyonát, de igazán ismertté filantróp tevékenysége tette.