cikkek a tagben

design


Lélegzetelállító eldugott skandináv faházak

Tovább olvasom

A 7 legizgalmasabb Vespa modell!

Tovább olvasom

A Vespa-sztori: hogyan lett stílusikon egy robogóból?

Tovább olvasom

A folyton pörgő, rohanó világban a hatékonyság optimalizálása az egyik legtöbbet kutatott terület, ahol mindig új módszerek, trendek ütik fel a fejüket.

bandit9

Letisztult, kifinomult, ízléses, karcsú – ellenállhatatlan szépség, ami azonnal meghódít.

Smart Fortwo

Ősi matematikai képlet segítségével állítottak fel rangsort az angolok: az aranymetszést, a természetben és művészetben is gyakran megjelenő, természetes egyensúlyt jelképező arányosságot alapul véve határozták meg az elmúlt 10 év legszebb autóját. Az eredmény meglepő.

Hübris - sör

Ennek a sörmárkának viszont olyannyira sikerült, hogy egyedüli magyar sörként képviselte hazánkat a legjelentősebb nemzetközi ital expón és a legnevesebb hazai design mustrán.

Mystery Hotel Budapest

A Varró Zoltán által alapított VarroDesign idén már harmadik alkalommal került be a vendéglátóipari design legrangosabb díja, a Gold Key Awards for Excellence in Hospitality Design finalistái közé.

Kiss Miklós - ball.room - kiállítás

Kiss Miklós legújabb, gondolatébresztő emoji lufi installációja, a ball.room a dél-koreai Gwangju Design Biennale-n debütált.

Costes - menükártya - Studio Nur - Red Dot

Palágyi Eszter megálmodta, a Studio Nur megvalósította a Red Dot pedig díjazta a Costes tíz éves évfordulójára tervezett menükártyát!