cikkek a tagben

árverés


Carroll Shelby 427 Cobra

Carroll Shelby az amerikai autógyártás és autóversenyzés meghatározó alakja volt, mind személye, mind pedig az általa tervezett autók kitörölhetetlen lenyomatot hagytak a négykerekűek történetében.

Munkácsy Mihály - Virág Judit Galéria - 2020

A téli aukció egyik legnagyobb szenzációja Munkácsy Mihály Naplemente című műve. Az 50 millió forintos kikiáltási árról induló impresszionisztikus tájkép kivételes kvalitásai miatt a Munkácsy-életmű egyik legfontosabb alkotásának tekinthető, azonban több mint 100 évig semmit sem tudtak róla a művészettörténészek, Amerikában lappangott.

Federer - teniszütő - aukció

Rekordáron, 55 ezer dollárért kelt el az a teniszütő, amellyel Roger Federer a 2011-es – vesztes – Roland Garros-döntőben játszott.

Panerai - Stallone - aukció

Hamarosan elárverezik az órát, amely nemzetközi szinten is ismert márkává tette a Panerait. Az acél Panerai PAM5218-201 tulajdonosa pedig nem más, mint Sylvester Stallone.

Virág Judit Galéria - 2020. november

A 114 tételt bemutató kiállítást november 14-ig ingyenesen lehet megtekinteni a Virág Judit Galériában.

Alfa Romeo BAT

A 21. századi utakon épp annyi fej fordulna utánuk, mint 70 évvel ezelőtt, a három autót együtt az előrejelzések szerint 14-20 millió dollár közötti összegért viszik majd el.

JFK aukció 2020

A Bonhams aukciósház október 14-i árverésén az egykori amerikai elnökhöz, a tragikus körülmények között elhunyt John F. Kennedy-hez kapcsolódó történelmi relikviák kerülnek kalapács alá,