Férfi divat


5 nyári férfi cipő, ami nem hiányozhat a gardróbodból!

Tovább olvasom

Passus Shoes – a magyar cipőmárka új alapokra helyezte a kézzel készített férfi cipő hagyományait

Tovább olvasom

Az elegáns, a kényelmes és a laza

Tovább olvasom

James Bond - férfi cipő - férfi divat

Bár Ian Fleming eredetileg nem részletezte pontosan Bond öltözékét, az mindig is egyértelmű volt, hogy a történet főszereplője egy olyan kém, aki nagy figyelmet fordít a megjelenésére – ez végül a Dr. No című filmmel és Sean Connery alakításával egyértelművé is vált.

nyári férfi cipő

Bár változó időket élünk, a klasszikus férfi gardrób alapkövei nyáron sem változnak, még ha ilyenkor sok helyen lazul is valamelyest a dress code. Támogatott tartalom.

Passus Shoes - férfi cipő - férfi divat

Egy fogalom, mely hazánkban már-már szinte feledésbe merült, világszerte ugyanakkor jól ismert a klasszikus, kézzel készített cipők iránt elkötelezett férfiak világában.

Supreme - The North Face - sportruházat

Ráfordultunk a hideg hónapokra, és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy bemutatták a Supreme és a The North Face együttműködésének legújabb, téli kollekcióját.

Habár a nyár nagy része már eltelt, még itt van előttünk az augusztus és gyanítom a szeptember jelentős része is, hogy kiélvezzük a strandolás által nyújtott feltöltődést. Akár a Balatonra, akár valamilyen mediterrán üdülőhelyre esett választásunk, néhány alapvető ruhadarabra és kiegészítőre mindenképp szükségünk lesz. Amennyiben egyedülállóként nézünk a nyaralás elé, egy-egy jól megválasztott vízparti összeállítás …

Robert De Niro - Zegna - férfi divat

Minden történet egy pillanattal kezdődik. Néhány ilyen pillanat örökre megváltoztathatja egy férfi életét