Férfi divat

TAG Heuer - szemüveg - napszemüveg - férfi divat - online férfimagazin

A TAG Heuer visszahozza stílusos szemüvegvonalát

A TAG Heuer bejelentette, visszatér a márka stílusos szemüveg- és napszemüveg vonala. A TAG Heuer először 2002-ben lépett be a szemüveg piacára olyan ikonikus modellekkel, mint a Reflex vagy a 27°. A gyártás 2016 óta szünetelt, az idén érkező új kollekció az LVMH olasz szemüvegtervező csapata, a Thélios közreműködésével készült. 

Zegna - férfi divat - férfi stílus - online férfimagazin

Zegna: textilgyártóból a világ legnagyobb férfiruha márkája

A piemonti Alpokban élő Zegna család feje eredetileg órásmester volt, majd vett egy malmot és egy gyapjúszövő üzemet, és feltehetőleg a legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy a vezetéknevével fémjelzett cég lesz az első olasz márka, amely 2021-ben belép a New York-i tőzsdére, mint a világ legnagyobb, 1,3 milliárd eurós bevételt elkönyvelő férfiruházati márkája.

flip-flop - nyári férfi divat - férfi stílus - online férfimagazin

A strandpapucs, amely meghódította a világot: a flip-flop története

A magyarul vietnami papucsnak is nevezett egyszerű konstrukciót valójában az amerikaiak terjesztették el a 60-as években, akik viszont az inspirációt a II. világháborúban, Japánban szerezték. Ma már mindenhova (is) felvesszük a lábujjak között pántos lábbelit, de jól tesszük-e? Ennek járunk most utána!

milyen a jó napszemüveg - férfi divat - egészség - online férfimagazin 2023

Milyen a jó napszemüveg?

A napszemüveg nem csak divat. Ha jót akarsz magadnak, és miért ne akarnál, amikor csak lehet, érdemes napszemüveget viselni: az utóbbi években egyre erősebb UV-sugárzástól csak így kímélheted meg a szemedet.