cikkek a tagben

stílus


Nem látsz duplán, Bill Murray tényleg két karórát viselt a cannes-i vörös szőnyegen

Tovább olvasom

Megnyitott az óraszíjak Mekkája, találj olyan egyedi igényt, amire nem tudnak megoldást!

Tovább olvasom

Passus Shoes – a magyar cipőmárka új alapokra helyezte a kézzel készített férfi cipő hagyományait

Tovább olvasom

omega - olimpia - férfi karóra

Az Omega 1932 óta az olimpia hivatalos időmérője, pontosabban a 28-ból 26 alkalommal vettek részt a megmérettetésen ilyen minőségben és az ’50-es évektől kezdődően minden alkalommal egy különkiadású modellel ünnepelték a világjátékokat.

Bill Murray - Cannes - karóra

Bill Murray igazi stílusikon, a színész szürreális szettjei megmutatják, hogy miről is szól a stílus: önmagunkat adni és nem foglalkozni másokkal.

TAG HEUER - Super Mario 2021

A hagyományos óragyártás és az okosfunkciók a bajszos hős felügyelete alatt találkoznak.

dbyd - szemüvegkeret - 2021

A DbyD letisztult keretei túlmutatnak a trendeken: a természet által inspirált semleges árnyalatokat és az időtlen dizájnt ötvözik.

óraszíj.hu webáruház

Friss szereplőként, nagy lendülettel és hatalmas árukészlettel indult el idén áprilisban az Óraszíj.hu webáruház azzal a céllal, hogy professzionális szintre emelje az óraszíjak fogalmát. Támogatott tartalom.

Maserati Ghibli Fragment

Mindössze 175 darab készül a Ghibli Operanera és Operabianca változataiból, melyek a Maserati és az utcai kultúra japán úttörője, Hiroshi Fujiwara együttműködéséből születtek.

Passus Shoes - férfi cipő - férfi divat

Egy fogalom, mely hazánkban már-már szinte feledésbe merült, világszerte ugyanakkor jól ismert a klasszikus, kézzel készített cipők iránt elkötelezett férfiak világában.

NUBU - olimpia - szurkolói kollekció

A NUBU vezető tervezője, Garam Judit – úttörő módon, Magyarországon elsőként – az olimpikonok és paralimpikonok hivatalos formaruhái mellé egy szurkolói kapszulakollekciót is megálmodott.

a steve mcqueen történet

Időtálló és klasszikus: a fehér póló évtizedek óta a férfi ruhatár egyik megkerülhetetlen alapdarabja.