Novak Djokovic

Djokovic - Australian Open - rekord

Djokovic: ez életem legnagyobb győzelme!

Novak Djokovic tizedszer nyerte meg a férfi egyes küzdelmeit a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben három szettben legyőzte a görög Sztefanosz Cicipaszt, 22. Grand Slam-trófeájával pedig utolérte az örökrangsor élén Rafael Nadalt, és hétfőtől újra világelső.

Novak Djokovic - Australian Open - 2023

Ki állíthatja meg Djokovicot?

Novak Djokovic kilencszeres győztesként, az Australian Open legnagyobb favoritjaként érkezett a 111. ausztrál nyílt teniszbajnokságra és nem titkolt célja, hogy megszerezze rekordot jelentő, tizedik trófeáját.

Novak Djokovic - Australian Open - 2023

Djokovic megdöbbentő vallomása

A férfiaknál a kilencszeres győztes Novak Djokovic a favorit, a nőknél pedig biztosan nem lesz címvédés a hétfőn kezdődő 111. ausztrál nyílt teniszbajnokságon, ahol idén akár covidosan is pályára léphetnek a játékosok.

Rafael Nadal - Roger Federer visszavonulás

Így búcsúzott Nadal a visszavonuló Federertől

Az elmúlt három évben Federer sérülésekkel küzdött, több műtéten is átesett, ám még néhány hónappal ezelőtt is a nagy visszatérésről beszélt. Úgy tűnik, erre már nem kerül sor, a svájci teniszlegenda úgy fogalmazott, ismeri a teste a határait, az üzenet pedig egyértelmű, itt van a vége.