cikkek a tagben

Netflix


A közösségi média sötét oldala – mennyire vagy manipulálható?

Tovább olvasom

Martin Scorsese új filmje parádés szereposztással debütál a Netflixen

Tovább olvasom

Netflix - árfolyam

Csaknem 10 százalékkal emelkedett az árfolyam miután kiderült, a vártnál jóval nagyobb mértékben nőtt az előfizetők száma.

Breaking Bad - 2019

Az El Camino sztorijáról azonban nem csak ez a kis szösszenet, de a hivatalos plakát sem árul el túl sokat – és pontosan ez az, amit Vince Gilligan rendező akart, hiszen már a film forgatását is a legnagyobb titokban kezdték meg.

Netflix - The Irishman

Ahhoz, hogy egy filmet Oscar-díjra jelölhessenek, legalább hét napig kell mozikban vetíteni, Scorsese-t és a szereplőket ismerve pedig ezt a kritériumot kipipálva a The Irishman szép esélyekkel száll versenybe az arany szoborért.

A válasz röviden: IGEN. Ha “NEM”-mel válaszoltál, akkor még jobban manipulálható vagy, mint gondolnád.

Netflix - The Irishman

Martin Scorsese szerelemprojektje több mint egy évtizede készül és a műfaj legnagyobb színészlegendái szerepelnek benne.

Bob Dylan - Martin Scorsese

Bob Dylan 1975-ös turnéjáról rendez dokumentumfilmet az Oscar-díjas amerikai filmrendező, Martin Scorsese a Netflix számára. A streamingszolgáltató még idén műsorára tűzi az alkotást.

Black Mirror - Bandersnatch

Az ötödik évad premier epizódjáként aposztrofálható Bandersnatch újat hozott a streaming szolgáltató kínálatába.

Bird Box - Netflix - film

Az elmúlt héten megtört a jég: a Netflix nyilvánosságra hozta, hogy a december 21-i bemutatót követően hét nappal már 45 millió regisztrált fiókkal nézték meg a szolgáltató saját gyártású produkcióját, a Bird Boxot – de miért is?