folytatás

gonosz halott - folytatás - film - online férfimagazin

Folytatást kap Sam Raimi kultikus Gonosz halottja

A miniköltségvetésű horrorok koronázatlan királya, az 1981-ben készült Gonosz halott máig hivatkozási pontnak számít a zsánerben. Sam Raimi kultuszművének örökségét több rendező próbálta már meg továbbvinni – most a nagyjátékfilmes rendezőként még zöldfülű Sébastien Vanicek kapott remek lehetőséget.

Jurassic World folytatás - filmhírek - online férfimagazin

Biztató hír érkezett a negyedik Jurassic World-filmről

A filmfolyam első fejezete 2015-ben került a mozikba, a harmadik, Világuralom alcímmel forgalmazott epizód pedig 2022-ben debütált. A franchise hamarosan tetralógiává bővül, s úgy tűnik, a Universal Pictures semmit sem bíz a véletlenre: a forgatókönyvírói posztot például a sorozat egyik nagy veteránja tölti majd be.

Jeges pokol - Liam Neeson - film - online férfimagazin

Jön a Jeges pokol folytatása, Liam Neeson a Himaláján fog akciózni

Az első felvonás 2021-ben érkezett a mozikba, Liam Neeson pedig egy jeges terepre specializálódott kamionsofőrt játszott benne, aki versenyt futott az idővel, hogy kanadai bányamunkásokat menekítsen ki szorult helyzetükből. Már forog is a Jonathan Hengsleigh által rendezett thriller folytatása, mely Nepálba helyezi át a cselekményt.

vin diesel - halálos iramban - film - online férfimagazin

Minden nézői elvárásra rácáfol a Halálos iramban következő része

A tizenegyedik epizóddal a Universal visszavezetheti a gyökerekhez a franchise-t: a következő Halálos iramban-mozi szerényebb tőkéből készülhet, s közel sem lesz annyira grandiózus a cselekménye, mint az előző epizódoknak. Sőt, valószínűleg Vin Diesel is ezzel a résszel búcsúzik a nagymúltú szériától.