cikkek a tagben

filmajánló


„Csak azt teszem, amire legtöbb férfi vágyik, de nincs bátorsága hozzá!“

Tovább olvasom

Bocsánat, ismerjük egymást? – Igen, 30 éve együtt élünk…

Tovább olvasom

3+1 kihagyhatatlan film tavaszra!

Tovább olvasom

Corpus Christi - filmajánló

Hiba lenne pusztán az elrettentő művészfilm címkével beskatulyázi – annál sokkal komplexebb és maradandóbb.

Szerelmre kattintva - filmajánló

A digitális társadalom sok rétegét érinti a film, nem titkolt célja, hogy párbeszédet indítson. Safy Nebbou Szerelemre kattintva című lélektani thrillerének bemutatója kapcsán mesélt a film történetének hátteréről, a modern magányról és a következő munkájáról is.

az angyal - filmajánló

A Pedro Almodóvar produceri közreműködésével készült film, amit hihetetlen, de igaz történet inspirált. Filmajánó.

Egy csodálatos fiú - filmajánló

“Egy családról szól, egy apa és egy fiú viszonyáról, és arról, hogy a függőség hogyan befolyásol kapcsolatokat, hogy valójában bárkit érinthet. Senki sincs védve ellene.” Filmajánló.

Silvio és a többiek - filmajánló

Film készült korunk egyik legprovokatívabb államférfija, cégmágnása és életművészének életéről, Silvio Berlusconiról. Silvio és a többiek (Loro, 2018) filmajánló.

Megtorlás - mozi - férfimagazin

Az európai Tarantinónak nevezett holland rendezőzseni, Martin Koolhoven részben Magyarországon forgatott filmje egy fiatal nő története, aki nem hajlandó elfogadni, hogy a férfiak uralta kegyetlen világ csupán tárgyként tekintsen rá, és a saját kezébe veszi a sorsát. A Guy Pearce és Dakota Fanning főszereplésével készült Megtorlás november 16-tól látható a magyar mozikban. „Óvakodjatok a hamis …