cikkek a tagben

férfi tenisz


Nadal: Itt nyerni a mindent jelenti számomra

Tovább olvasom

Fucsovics Marci: Mindig az lebegett a szemem előtt, hogy a legjobbak között legyek!

Tovább olvasom

Djokovic a gyerekkori nélkülözésnek tulajdonítja sikerét

Tovább olvasom

Medvegyev

A férfi sorozatot szervező ATP azt vizsgálta az idei mérkőzések alapján, hogy a pálya “egyenlő” és “előny” oldalán kinek a szerváit tudja a legkevésbé visszaütni a fogadó, illetve ha sikeres a “ritörn”, akkor melyik adogató nyeri az első szerva után a legtöbb pontot.

Djokovic - Medvegyev - 2021

Az orosz Danyiil Medvegyev nyerte meg a New Yorkban rendezett amerikai nyílt teniszbajnokság férfi egyes versenyét, miután a vasárnapi döntőben három sima szettben legyőzte a világelső Novak Djokovicot.

Fucsovics - férfi tenisz - 2021 - március

Már nem hátráltatja vállsérülés Fucsovics Mártont, aki kedden kezdi meg szereplését az amerikai nyílt teniszbajnokságon.

Rafael Nadal - Richard Mille

Lábsérülése miatt ebben az évben már biztosan nem teniszezik Rafael Nadal.

Djokovic - tokiói olimpia - vigasztalhatatlan vagyok

Djokovic legutóbb a római salakpályás torna döntőjében kapott ki, azóta sorozatban 22 mérkőzésen nyert. Idén ez mindössze a negyedik veresége volt a szerb világsztárnak.

Fucsovics - férfi tenisz - 2021 - március

“Sajnálom, hogy nem tudtam megmutatni, hogy mire vagyok képes egy olimpián. Remélem lesz még rá lehetőségem. Csalódott vagyok…”

Fucsovics - férfi tenisz - 2021 - március

“Hétfőn utazom Japánba, ott néhány nap akklimatizálódás következik, majd jövő szombaton rajtol a verseny. A távol maradó sztárok nélkül is erős mezőnyt várok, lesznek ott top 10-esek is, és remélem, sikerül érmet szereznem, de ahhoz nagyon jól kell játszanom.”

Novak Djokovic - Wimbledon - 2021 - győzelem

Djokovic nem titkolt célja az idei “Golden Slam”, amely a négy nagy torna egy éven belüli megnyerése mellett az olimpiai aranyérmet is jelenti.

Fucsovics - Wimbledon - negyeddöntő - 2021

Fucsovicsra a nyolc között a világelső Novak Djokovic vár majd szerdán.

Fucsovics Márton - Wimbledon

Fucsovics Márton következő ellenfele “régi jó ismerőse”, az ötödik helyen kiemelt orosz Andrej Rubljov lesz, akivel idén eddig négyszer csapott össze, s minden alkalommal alulmaradt.