cikkek a tagben

férfi tenisz


Nadal: Itt nyerni a mindent jelenti számomra

Tovább olvasom

Fucsovics Marci: Mindig az lebegett a szemem előtt, hogy a legjobbak között legyek!

Tovább olvasom

Djokovic a gyerekkori nélkülözésnek tulajdonítja sikerét

Tovább olvasom

Fucsovics - 2021 - március

Fucsovics ugyan hat helyet rontva múlt heti pozíciójához képest jelenleg a 45. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, a madridi ATP verseny első fordulójában bemutatott bravúros ütésére viszont sokáig emlékezni fognak.

Fucsovics - 2021 - március

Az Andrej Rubljovtól elszenvedett vereségekről és a salakszezonra vonatkozó terveiről is beszélt a jelenleg Magyarországon készülő Fucsovics Márton.

Roger Federer - üzlet - sport

A kérdés, hogy vajon mikor és hol fog a 39 éves világklasszis játékos legközelebb pályára lépni, egészen vasárnapig megválaszolatlan maradt.

férfi tenisz - 2021

Az amerikai edzőlegenda Nick Bollettieri szerint válság fenyegeti a férfi teniszt a nagy hármas, Roger Federer, Rafael Nadal és Novak Djokovic közelgő visszavonulása miatt.

Toni Nadal - Felix Auger-Aliassime

Visszatér Toni Nadal, Rafael Nadal nagybátyja és volt edzője, aki a jövőben a kanadaiak tehetséges teniszezője, Felix Auger-Aliassime szakmai csapatát fogja erősíteni.

Fucsovics - férfi tenisz - 2021 - március

A rotterdami döntőt és a dubaji negyeddöntőt is az ellenfél nyerte, aki a dohai negyeddöntőből Fucsovics visszalépése miatt játék nélkül jutott tovább.

Fucsovics - 2021 - március

“Szerencsére az eredmények miatt nem panaszkodhatok, motivált vagyok a következő versenyre is.”

Fucsovics - 2021 - március

Fucsovics Márton bejutott a negyeddöntőbe az 1,9 millió dollár összdíjazású dubaji keménypályás férfi tenisztornán.

Fucsovics - 2021 - március

Fucsovics Márton nagy csatával jutott a második fordulóba az 1,9 millió dollár összdíjazású dubaji keménypályás férfi tenisztornán, miután hétfőn háromszettes győzelmet aratott a kanadai Vasek Pospisil felett.