cikkek a tagben

Dakar-rali


Dakar 2021 - első nap

Nagy küzdelmek árán, majdnem hatórás szerelés végén vasárnap éjszaka az Opel Dakar Team kettőse elérte a Dakar-tábort, és miután a szervizcsapat reggel ötig dolgozott, a páros folytatni tudta a versenyt.

Dakar 2021

Az útvonal teljes egészében megújult a tavalyi versenyhez képest, a mezőnynek a prológgal együtt összesen 7658 kilométert kell megtennie, hogy aztán január 15-én célba érjen Dzsiddában.

Dakar 2019

Kőkemény nap volt – már megint. De úgy tűnik, ezen a Dakaron csak ilyenek vannak. Ráadásul a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős számára már előző éjszaka elkezdődött. A Szalay-Bunkóczi páros késő este érkezett meg a táborba a szerdai, eseménydús szakaszról, amelyen egy szikla szétütötte az Opel Grandland X első futóművét, úgyhogy a szervizcsapat este tíz …

Dakar - Dakar-rali - motorsport, férfimagazin

A 40. Dakar-rali három nap múlva, január 6-án rajtol Limában, a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős szerdán indult el a perui főváros felé.

Szalay Balázs, Bunkoczi László

“Peru visszatérése azt is jelenti, hogy újra lesznek sivatagi szakaszok a versenyen, ami azt jelenti, hogy izgalmas küzdelemnek nézünk elébe, hiszen a dűnék között bármi megtörténhet.”