Cápák között

Cápák között - utolsó adás - Balogh Petya

Balogh Petya: te vagy a tökéletes vállalkozó!

A Cápák között című üzleti show műsor ötödik részével a széria hatodik évada is véget ért. Az utolsó részben is izgalmas üzleti ötleteket hoztak a jelentkezők a Cápák elé az élelmiszeripartól kezdve a szájhigiéniára kínált megoldáson át a férfi divatig és kiderült többek között az is, Balogh Petya szerint milyen a tökéletes vállalkozó.

Balogh Levente - Cápák között 2023

Balogh Levente 10 millió forintot fektetett kutyavízbe

Kun Ferenc és Kerezsi Béla vállalkozása sokak számára tűnhet furcsának első hallásra, a befektetők is kétkedve fogadták a bemutatkozó pitchet, végül viszont Balogh Leventét sikerült meggyőzni, aki 10 millió forinttal szállt be a kutyavíz bizniszbe.

Cápák között hatodik évad új cápák 2023

Női nagyhalakkal erősít a Cápák között új évada

Öt sikeres széria után, két új nagyhallal, 2023. szeptember 3-án indul az RTL üzleti showműsorának hatodik évada. Balogh Péter, Balogh Levente és Moldován András mellett két új befektetővel érkezik az új széria, a Cápák befektetési kedve pedig nagyobb, mint valaha!

Cápák között 2023 első befektetés

Megvan a Cápák között idei első befektetése!

Négy sikeres széria után, január 8-án elstartolt a Cápák között új évada. Az RTL üzleti showműsora rögtön két befektetési ajánlattal indult. Tomán Szabina mellett Moldován András is ráharapott egy-egy üzletre, Balogh Petya pedig két vállalkozással is bővítené angyalbefektetői portfólióját.

Cápák között ötödik évad

Jön a Cápák között új évada!

A Cápák között négy sikeres széria után 2023. január 8-tól újra jelentkezik vasárnap esténként a legújabb, ötödik évadával. A Cápák személye változatlan, befektetési kedvük viszont nagyobb, mint valaha!